![]() |
Odp: Nowy zestaw store "Trio Hibiskusa"
o_O
nie wiem co powiedzieć, tototo to wspaniałe! Kupię <333 aaaaaa . . porażka ._. |
To są chyba zwyczajne kwiatki... nic więcej.
|
Jest napisane, że potrzebują wody i czułości - może będą związane z nimi interakcje typu podlej, itp? Tak czy siak dla mnie to wywalenie 'pieniędzy' w błoto.
|
Gdyby jeszcze można było zbierać z nich kwiatki na herbatkę to tak wysoka cena byłaby uzasadniona. Ale zwykłe krzaczory z możliwością podlewania? Pff.
|
Kpina ! Ani to ladne ani fajne :] mam z netabardziej dopracowane i za friko. Zal.pl
|
3 krzaki = 10 zł. EA nas rozpieszcza.
|
Ta cena jest zabójcza. Przeżyję bez tych roślin :P
|
Koszykówka w Sims 3 Store
Niektórzy od zapowiedzi TS3 Cztery Pory Roku głowią się czy będzie koszykówka. Otóż z odpowiedzią przybywa SimsGuruTaterTot, która opublikowała tą oto krótką informację ze screenem:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/580191.page A tutaj kilka innych fot http://www.simy.pl/news/koszykowka-n...-sims-3-sklep/ Niedługo do store zawitają obiekty specjalne, czyli kosz do koszykówki i koszykówka w stylu arcadowym. Oprócz tego kilka innych obiektów związanych z tym sportem. Podoba Wam się? |
Odp: Koszykówka w Sims 3 Store
Nie wiem jaki wybrać język strony Simsów, żeby mi się ta informacja Guru łaskawie pojawiła...
|
Odp: Koszykówka w Sims 3 Store
Całkiem fajnie to wygląda ale powinni dać to do Seasons skoro są też inne sporty, ewentualnie zrobić dodatek w całości poświęcony sportom. Być może nabędę tym bardziej że animacja wygląda na dobrze zrobioną a nie smętne rzucanie do kosza z jednego miejsca.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |