![]() |
Odp: Stories by Kicaj
Super! A ja myślałam że to Alba i Lemon, i mnie zdziwiło że ty, ja i tata.
Z niecierpliwością czekam na nowy sezon. :) |
Prolog bardzo fajny, też myślałam że ta Alba i Lemon, ba, byłam pewna, przecież ona są takie podobne!
Jeśli to wspomnienia Alby, bardzi fajnie je ujęłaś. Podoba mi się, z niecierpliwością czekam na tą drugą część, tylko... Cytat:
To będzie następna seria, czy nie? |
Cytat:
Kicajku, prosze nie koncz tego opjg, wiesz ze jestes mega. Tak, tak, obowiazki itd, ale nie mozesz nam tego zrobic :< zbieramy podpisy tak jak w grupie ojsg? |
ŻE CO PROSZĘ ?! o.o Nie nie nie,nie pozwalam na zakończenie,nie. :<
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...vFOCKD9QO4IaIw |
Cytat:
Kończę, kończę. Przykro mi trochę, że bardziej skupiacie się na fakcie, że zamykam sagę, niż na samym odcinku:( No ale cóż. Jutro powinna pojawić się następna część:) |
Fajnie, że końcówka będzie szczęśliwa.
I sama wolałabym, żebyś nie kończyła. W sumie mam cichą nadzieje, że jeszcze nie raz pokażesz nam losy Alby i jej rodziny. Po tylu przygodach... Chwała twojej wyobraźni. ;p Muszę przyznać, że to OPJG było jednym z pierwszych, które mnie tak wciągnęły. Koniec Landerów i początek nowej historii, czy koniec z tym działem? |
Cytat:
@uv: nie cytujemy z obrazkami. |
Kicajku no weź...dlaczego?
|
OMG nie nnie nie to juz koniec? szkoda naprawdę z przyjemnością czytałam twoją historię, przykra sprawa ale cóż wszystko się kiedyś kończy :((
Początek końca się ciekawie zapowiada, zobaczymy co tam się stanie z małą i z Albą no i resztą rodziny :) |
Cytat:
Odcinek przywołuje u mnie wspomnienia z początku sagi Aż tak się rozpisałam? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:07. |