![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Jeszcze a propos zdjęć - wygląda to dziwnie, ale jest do przyjęcia i myślę, że przyzwyczajanie się to nie będzie droga przez mękę :P
A co do CASu, wcale się nie łapię w tych opcjach :| Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Hmm... Dzieci nie muszą mieć koloru włosów, oczu, a nawet skóry po rodzicach. Ja jestem ruda, biała jak ściana, mam piegi, niebiesko-zielone oczy. A nikt, naprawdę NIKT w mojej rodzinie tak nie wygląda. NIKT nie ma rudych włosów. Żadna ciocia, babcia, kuzynka. I wszyscy są mocno opaleni. Co prawda ja miałam anemię jak byłam młodsza...
Wszystko mi się bardzo podoba. Interfejs bardzo fajny, przyjemny. Simy mają straszne włosy, ale jakoś to przeboleję. Bardzo fajne nowe opcje, chociaż nie wiem czy leworęczność czy praworęczność jest jakos specjalnie potrzebna. No, nie przeszkadza mi to, całkiem się nawet podoba, ale nie uważam że to jest konieczne. ;) |
Ja już chce te simsy, już teraz :3 Jest tak dwójkowo-jedynkowo, idealnie dla mnie. ;)
|
Coraz bardziej mi się to wszystko podoba! Tylko jedynie co na razie jedyne co twórcy nam pokazują, to jak to superfajnie, że simy mają EMOCJE. No dobra, fajnie, ale ile można.. Chciałabym zobaczyć dzieci, nastolatki, emerytów, ich opcje, ciążę, to jak przebiega itd. itp... tryb kupowania, budowania, to czy w jakiś magiczny sposób sim będzie się teleportował do auta [no i czy w ogóle one będą :|], to czy w jakiś magiczny sposób wszystkie ciuchy będą w szafie :D:P nie... Musimy zachwycać się EMOCJAMI!
no i zastanawia mnie teraz ta leworęczność.. Chociażby jak oni sie będą witali :D |
Cytat:
Nie wszystko naraz, bo co będziemy robić przez kolejne pół roku czy dłużej? Mój mąż jest leworęczny, ale witając się podaje prawą dłoń |
Cytat:
|
Cytat:
Nie no, bardziej na informacji o ewentualnym wyposażeniu placu zabaw (:P) interesuje mnie wygląd poszczególnych grup wiekowych. A skoro już leworęczność... To powinny być tez sprzęty odpowiednio do nich przystosowane, p. komputery z myszką po lewej stronie :D No ale skoro już się takich drobnostek czepili i chodzi im o naturalność, to gdzie np. owłosienie na ciele, zmarszczki, pieprzyki czy blizny? Albo o, jak sim pobije drugiego sima... Jakieś siniaki, sliwka pod okiem :PP Chociaż jak ta gra będzie od 7 r.ż. (dzieciaki polecą na taką grafikę), to o przemocy i niektórych interakcjach romantycznych mowy nie będzie :P |
Cytat:
W sumie to wolałabym wybór proste/kręcone włosy niż prawo/leworęczność. Niby miły szczególik, ale nieszczególnie przydatny, a przynajmniej mi tam nie robi różnicy którą ręką sim pisze/maluje/chwyta kubek :P Twórcy zawsze będą się skupiać na nowościach w grze. W dwójce była to trójwymiarowość i starzenie się, w trójce otwarty świat i cechy, teraz mamy emocje i zmieniony CAS. Jakoś trzeba przekonać ludzi, że pragną tej gry bo oferuje coś, czego nie dadzą poprzedniczki ;) Swoją drogą, od połowy miesiąca są spore promocje na simsy 3. Może się obawiają, że po wydaniu czwórki, trójka umrze śmiercią naturalną. |
każdy leworęczny wita się normalnie... Przynajmniej z tego, co wiem. Sam jestem leworęczny i naprawdę nigdy nie przyszło mi do głowy, aby witać się lewą ręką :P Tak samo np. korzystam z myszki jak praworęczny ;)
A co do takiej opcji w grze - fajne urozmaicenie, ale chyba nie jest to aż tak istotne, żeby nie wiadomo jak się zachwycać :P Nadal z tym interfejsem nie mogę przejść do porządku, ale kto wie, może się przekonam xD |
Nie wiem, czy ktoś już wstawiał? Kilka nowych fotek: http://lizsims3.tumblr.com/post/58921104068 (klik, by powiększyć)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54. |