TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Cheyenne 10.10.2013 22:03

Odp: Forumowa Mafia II

Dziękuję bardzo. Wszystko w porządku?- Don słabo wyglądał.

Pink Panther 10.10.2013 22:03

- Naprawdę bardzo mi przykro, że mnie o to posądzasz. - powiedziałem. - Gdybym był w coś uwikłany pewnie nie zgodziłbym się na spotkanie z tobą.

Wtem otrzymałem SMSa od policjanta z banku. Chciał się spotkać. Napisałem mu, że jestem właśnie w parku i aby przyszedł. Skąd miał mój numer? ;O

Juhas 10.10.2013 22:04

-Sądzę że Dona mogę spokojnie wykluczyć. Mało jeszcze widziałem w tym mieście, ale... Widzisz tą kobietę obok nas?- wyszeptałem- Poznałem ją dzisiaj, była w towarzystwie takiego dziwnego mężczyzny. Występowałem kiedyś jako dziennikarz w telewizji. Zobaczył mnie i byłem przekonany że się czegoś obawiał, jakby mnie rozpoznał i myślał że próbuję rozwiązać jakieś sprawy.
To naprawdę podejrzane. Nie znam go, ale jednak, pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobił nie było zbyt pozytywne. Spotkałem go w okolicy miejsca zabójstwa, w krótkim odstępie czasu kiedy nastąpiło.

Chciałem zapisać swoje spostrzeżenia, jednak nie miałem niczego oprócz szkicownika. Nie wiem czemu, ale odruchowo go zabrałem ze sobą.
Wyjąłem ołówek i zacząłem notować.

Malfurion 10.10.2013 22:06

Tak sobie, mowiac szczerze- odparlem. Prosze, przysiadz sie

Shiver 10.10.2013 22:06

Gdybyś nie zgodził się na spotkanie sprowadziłbyś na siebie jeszcze większe podejrzenia.
Wiele osób posądza Björk, muszę się jej przyjrzeć. Ciekawe czy w jej przepowiedniach jest chociażby odrobina prawdy...

Cheyenne 10.10.2013 22:07

Usiadłam obok Dona. Wydawał się miły.
-Jestem Cheyenne.

Pink Panther 10.10.2013 22:08

- Chodzi ci o tę wróżkę? - spytałem. - Według mnie ona nie może być powiązana z mafią. Przemyślałem to sobie. To po prostu pokręcona babka (baardzo pokręcona), ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jej podczas zabijania ofiary... :|

Przyszła mi do głowy Cheyenne. Do tej pory wytypowała może 1 osobę, a poza tym cały czas ciągnie fabułę bez typowania.

Yuki 10.10.2013 22:09

- Może po prostu cię rozpoznał? - Zmarszczyłam czoło. - Nie wiem, to wszystko dziwnie brzmi. Kobieta obok raczej nie wygląda na nikogo powiązanego z mafią... Ale pozory mogą mylić. Właściwie w ogóle na nie nie powinniśmy zważać.
Upiłam spory łyk whiskey.
- Ale wspomniałeś, że zobaczyłeś go w pobliżu ciała... To może być dobry trop.

Shiver 10.10.2013 22:11

- Ona wcale nie musi nikogo zabijać swoimi rękami. Wybiera tylko osobę, od zabijania ma ludzi.
Czyżby Björk też była w mafii skoro Andrew tak jej broni?

Juhas 10.10.2013 22:12

-Widziałem go zaledwie ulicę dalej, to dość blisko.
Spojrzałem nerwowo na zegarek, spostrzegłem że jest już późno.
-No cóż, muszę już lecieć. Może wpadnę jutro na kawę i znowu pogadamy?
Podałem kobiecie dłoń, wyjąłem piętnaście dolców by zapłacić za alkohol i oddaliłem się w stronę drzwi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:23.