![]() |
Odp: Ryzykanci
Cytat:
A moim zdaniem przy każdym głosie powinno być wyjaśnienie, anonimowe oczywiście. :) |
jakbyście pisali wyjaśnienia to by były xD
ja raz napisałem i pojawiło się obok głosu ;)) |
10. Kto kontroluje grę?
Wyszło, że ja. 14. Kto tylko myśli, że kontroluje grę? Też ja. Zawsze spoko :D W sumie ankieta daje trochę do myślenia... :) |
A mogę wiedzieć czemu wedłig was przegram i czemu mnie nie lubicie ? Strzelaliście ?
@up - daje i jeszcze się nie spodziewacie jak da :3 słowa mogą ranić :cry: |
oj reduś, pomyśl trochę ;P
PP, jesteś pewien że tak to wygląda? przyjrzyj się porządnie bo ja tam widzę coś jeszcze ;)) wybaczcie że tak się wtrącam ale musiałem xDD |
Cytat:
wskazówka 2.:szukajka na wiele się nie zda. Przewertuj strony, a może dostrzeżesz coś dziwnego. PS. prosiłabym tych co odpadli, aby jednak się nie udzielali teraz ;) oczywiście motyka może, ale nie w takich luźnych pogawędkach xD |
Do jutra godziny 19.00 proszę do mnie wysłać opisy waszych rywali pozostałych w grze :D np. coś o nim, jego nicku, jak sobie radzi w grze itp. ;)
to będzie pierwsza część zadania. Druga polegać będzie na tym, że każdy będzie miał trzy życia. O godzinie 19 ja będę dawać po jednym z tych waszych opisów, a wy będziecie mieli określony czas aby zgadnąć o kogo chodzi. Wszyscy, którzy odpowiedzą dobrze będą mogli zabrać jedno życie przeciwnikowi, ten kto najdłużej utrzyma się, chociażby z jednym wygrywa, jeśli nie rozumiecie to spokojnie, ja jeszcze później wszystko wyjaśnię. |
Trzeba pisać opis każdego z uczestników ?
|
No, prosiłabym, jeśli nie to chociaż kilku, nie musi to być długie, może być nawet jedno zdanie ;)
|
Fallen - XXX Don - XXX rawrvera - XXX Kerbi - XXX redmoon - XXX Flo - XXX Dzięki za wysłanie opisów, choć nie wszyscy to zrobili. Wszyscy macie dziś po 3 życia. Jak wiecie będziecie zgadywali opisy swoich przeciwników. Ci, którzy wysłali mają przewagę, bo niektóre są ich oczywiście. Wszyscy, którzy zgadną o kogo chodzi mogą zabrać jedno życie komuś innemu. Ten, kto straci wszystkie trzy nie może już brać udziału w grze. Ten, kto najdłużej utrzyma się wygrywa. Czas na odpowiedź to 3 minuty. Za chwilę pierwsza runda Pytania? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:06. |