![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
Cytat:
|
gdybym była w mafii, to byśmy nie zabili Cherrie, która i przy tym i poprzednim głosowaniu oddała swoj głos właśnie na mnie
just sayin:p podejrzewacie złą osobę |
Dobra, musimy sie poważnie zastanowić
bo to głosowanie będzie dosyć ważne jak chybimy to do jutra zostanie nas 6 3 z mafii będzie naprawdę źle nie dajmy wygrać mafii drugi raz z rzędu :D tym razem przecież pewnie nie ma tam tak majestatycznego składu 3 ja... wzięłabym jeszcze raz pod uwage alpa tak trochę zamiótł swoją sprawę pod dywan... chyba, ze ominął mnie jakiś niepodważalny dowód jego niewinności, wybaczcie ;| |
ja tez bym głosowała na alpherainna. (juz samo to, że ciągle była o nim mowa, a jakoś tak się wywijał, że w ostateczności nikt na niego nie głosował) a potem na Malfuriona, w sumie mi też się wydaje być dziwny ;p jak alph nie będzie w mafii to możecie głosować na mnie xD (ale tym samym nie będzie foty... XD )
|
przeglądnęłam posty Charionette, i nie znalazłam tam nic, co skierowałoby moje podejrzenia na kogokolwiek. do 18 coraz mniej czasu a ja nie mam pojęcia na kogo głosować, chyba postawię na alpherainna, ma bardzo dużo postów a niewiele z nich cokolwiek wnosi. naprawdę nie mam pojęcia na kogo głosować, wcześniej byłam pewna oddanych przez siebie głosów, a teraz jestem w kropce.
|
według was jestem w mafii, ok.
w takim razie- skoro uważacie, że tak się wywijałem że nikt na mnie nie głosował, to sorka - to moja wina? ;) czy to jest dowód na bycie mafiozem? każdy decyduje na kogo głosuje, to jest jego własna decyzja. można pisać wiele o podejrzeniach, lub ich zaprzeczeniach, ale decyzja należy do danego uzytkownika. |
Ja moge zaglosowac na alpha, jednak sklanial bym sie bardziej ku Hebe. Nie wiem, ostatnio wydaje sie byc dziwna imo
|
tak alph, bo tak dobrze się wykręciłeś od oskarżeń ze wszyscy o tobie zapomnieli, a o to chyba chodzi, no nie? :P
|
dobrze, głosujcie. ale wiedzcie, że jeśli dzisiaj zginę ja, stracicie kolejnego mieszkańca, później kolejnego, jutro będzie tylko sześć osób, z czego połowa to będą mafiosi.
więc sugeruję lepiej sie zastanowić nad glosowaniem na mnie, chyba, że kierujecie się tym, że wykręciłem się od oskarżeń, co teoretycznie potrafi każdy - lepiej lub gorzej, a można zrobić to podając dobre zaprzeczenia podejrzeń, które takowych nie wzbudzą. tak wiem, myślenie jak na mafie, ale nie zdemaskowałbym sie, gdybym w niej był. zabito Cherrie, o której mówiłem że nie jest w mafii, zabito PP, który mnie podejrzewał. o ile LP23 był mieszkańcem, to wskutek tego wszystkie podejrzenia przechodzą na mnie. ALE CZY W TAKI SPOSÓB BYM SIĘ ZDEMASKOWAŁ? nie, trochę tego mózgu jeszze posiadam :derp: decyzja należy do was, ja już zagłosowałem ;333 |
Z tego co zauważyłam, to mafia eliminuje osoby, które mieszkańcy w ogóle podejrzewają o bycie w mafii (Pinki i Chari). Co jest chyba logiczne - po co zabijać kogoś, kogo podejrzewają uczestnicy skoro pewnie i tak zginie z rąk mieszkańców? #zseriikolejneoczywistefakty
Aha, i nie mam zamiaru rozpaczliwie się bronić przed zarzutami (tak zrobił Lepki i wiadomo jak skończył). Powiem tylko tyle: gdybym była w mafii raczej nie wychylałabym się z własnymi teoriami ani nie głosowałabym na randomowe osoby ;) A ludzie, którzy mnie podejrzewają nawet nie mają konkretnych powodów ku temu (teksty z serii "Zachowuje się dziwnie!" nie są dla mnie szczególnie przekonujące, przykro mi!). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57. |