TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

Rainbow 05.03.2015 22:19

Odp: Forumowa Mafia V

Cytat:

Napisał alpherainn (Post 1851154)
- dodatkowo, chciała glosować na mnie, potem na cheebę, potem głosuje na mnie, dziś także.

kiedy chciałam na nią głosować? :D

cheeba 06.03.2015 01:12

gdybym była w mafii, to byśmy nie zabili Cherrie, która i przy tym i poprzednim głosowaniu oddała swoj głos właśnie na mnie
just sayin:p
podejrzewacie złą osobę

Cytryśnia 06.03.2015 15:22

Dobra, musimy sie poważnie zastanowić
bo to głosowanie będzie dosyć ważne
jak chybimy to do jutra zostanie nas 6
3 z mafii
będzie naprawdę źle
nie dajmy wygrać mafii drugi raz z rzędu :D
tym razem przecież pewnie nie ma tam tak majestatycznego składu ja... wzięłabym jeszcze raz pod uwage alpa
tak trochę zamiótł swoją sprawę pod dywan... chyba, ze ominął mnie jakiś niepodważalny dowód jego niewinności, wybaczcie ;|

Rainbow 06.03.2015 16:20

ja tez bym głosowała na alpherainna. (juz samo to, że ciągle była o nim mowa, a jakoś tak się wywijał, że w ostateczności nikt na niego nie głosował) a potem na Malfuriona, w sumie mi też się wydaje być dziwny ;p jak alph nie będzie w mafii to możecie głosować na mnie xD (ale tym samym nie będzie foty... XD )

ddo bwayo 06.03.2015 16:28

przeglądnęłam posty Charionette, i nie znalazłam tam nic, co skierowałoby moje podejrzenia na kogokolwiek. do 18 coraz mniej czasu a ja nie mam pojęcia na kogo głosować, chyba postawię na alpherainna, ma bardzo dużo postów a niewiele z nich cokolwiek wnosi. naprawdę nie mam pojęcia na kogo głosować, wcześniej byłam pewna oddanych przez siebie głosów, a teraz jestem w kropce.

alpherainn 06.03.2015 16:48

według was jestem w mafii, ok.
w takim razie- skoro uważacie, że tak się wywijałem że nikt na mnie nie głosował, to sorka - to moja wina? ;) czy to jest dowód na bycie mafiozem?
każdy decyduje na kogo głosuje, to jest jego własna decyzja. można pisać wiele o podejrzeniach, lub ich zaprzeczeniach, ale decyzja należy do danego uzytkownika.

Malfurion 06.03.2015 17:08

Ja moge zaglosowac na alpha, jednak sklanial bym sie bardziej ku Hebe. Nie wiem, ostatnio wydaje sie byc dziwna imo

Rainbow 06.03.2015 17:24

tak alph, bo tak dobrze się wykręciłeś od oskarżeń ze wszyscy o tobie zapomnieli, a o to chyba chodzi, no nie? :P

alpherainn 06.03.2015 17:35

dobrze, głosujcie. ale wiedzcie, że jeśli dzisiaj zginę ja, stracicie kolejnego mieszkańca, później kolejnego, jutro będzie tylko sześć osób, z czego połowa to będą mafiosi.
więc sugeruję lepiej sie zastanowić nad glosowaniem na mnie, chyba, że kierujecie się tym, że wykręciłem się od oskarżeń, co teoretycznie potrafi każdy - lepiej lub gorzej, a można zrobić to podając dobre zaprzeczenia podejrzeń, które takowych nie wzbudzą. tak wiem, myślenie jak na mafie, ale nie zdemaskowałbym sie, gdybym w niej był.
zabito Cherrie, o której mówiłem że nie jest w mafii, zabito PP, który mnie podejrzewał. o ile LP23 był mieszkańcem, to wskutek tego wszystkie podejrzenia przechodzą na mnie. ALE CZY W TAKI SPOSÓB BYM SIĘ ZDEMASKOWAŁ? nie, trochę tego mózgu jeszze posiadam :derp:
decyzja należy do was, ja już zagłosowałem ;333

Hebe 06.03.2015 17:37

Z tego co zauważyłam, to mafia eliminuje osoby, które mieszkańcy w ogóle podejrzewają o bycie w mafii (Pinki i Chari). Co jest chyba logiczne - po co zabijać kogoś, kogo podejrzewają uczestnicy skoro pewnie i tak zginie z rąk mieszkańców? #zseriikolejneoczywistefakty

Aha, i nie mam zamiaru rozpaczliwie się bronić przed zarzutami (tak zrobił Lepki i wiadomo jak skończył). Powiem tylko tyle: gdybym była w mafii raczej nie wychylałabym się z własnymi teoriami ani nie głosowałabym na randomowe osoby ;) A ludzie, którzy mnie podejrzewają nawet nie mają konkretnych powodów ku temu (teksty z serii "Zachowuje się dziwnie!" nie są dla mnie szczególnie przekonujące, przykro mi!).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57.