![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ano w sumie. nieeee wiem i szczerze mało mnie to obchodzi. :)
|
Cytat:
Ech... :( Myślę, że już przez dość długi czas mało co sie dowiemy. Niedługo premiera, więc najwyżej coś dadzą tydzień lub dwa od 21 października. I tak już prawie wszystko wiemy, widzieliśmy... :( |
Za dużo ujawnili.... Teraz mój entuzjazm spadł do zera. Ale i tak kupię ten dodatek.
|
Tak szczerze ja tylko bawię się w detektywa.A potem zakładam się z koleżanką jakiego będzie koloru wiem jestem zła.
tak w ogóle uwielbiam odkrywać nowości w grach to jest ciekawe co twórcy jeszcze dodali |
Ja tam wolę dużo wiedzieć przed wywaleniem kasy. Fakt, akurat zwierzaki to kupię jakie by nie były, ale z poprzednimi dodatkami to nie byłam pewna czy kupię. Nie ma nic gorszego niż kupić grę "w ciemno", a potem się okazuje, że jest do bani i rzuca się ją w kąt.
|
nie źle zrozumiałaś chodziło mi oto że nie chcę wszystkiego wiedzieć
a nie że nie chcę niczego wiedzieć bo EA zdradziło drobinkę za dużo :) |
Ale ona się nie zwracała do Ciebie Manika, tylko ogólnie :).
|
Zgadzam sie z Moniką. Gdyby właśnie np. nie pokazywali wszystkich mebelków tylko tam kilka sztuk. I zwierzaki, moga być i wszystki :D to chyba byłoby najlepiej... W każdym razie zrozumieliście :)
|
Wiecznie źle, co ? Jak było mało informacji to chcieliście więcej, a teraz, że za dużo...
Co do ekranu ładowania, to nigdy nic nie wiadomo, chodziarz by tło nie pasują wcale do Miejskiego Życia. Czasem wydaje mi się, że niektórzy piszą posty bezsensownie, bo nie ma zbyt wiele o czym pisać. Nie będę przepraszał, bo nie wymieniłem nikogo imienia, nazwiska, nicku. |
Dlaczego wiecznie? Jesteśmy po prostu w 7 niebie, że beda zwierzaki! To juz ogromny plus dla EA. Jeszcze konie i kolejny plus. Bardzo dużo ras, i idzie +. Fajne meble [ niektóre ;) ale o gustach sie nie dyskutuje :D ] i znowu plus. I - za to, że ujawnili za dużo info. I drugi - ode mnie za to, że są jednorożce zamiast wilkołaków ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:21. |