![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Może w przeszłości był naukowcem i tym kolesiem od karaluchów czy czymś takim :P
|
Cytat:
|
Bo poznajemy go jako dziennikarza, ale może twórcy sprawili, że wcześniej był naukowcem albo pracował w zawodzie, które tylko NPC mogą wykonywać, jak listonosz, hydraulik itp.
|
No ale listonosz, hydraulik, naukowiec itp. nie ma tego porozdzieranego ubrania! Skad on je ma?
|
Czy to nie jest czasem ubranie robocze dziennikarza? Bo chyba od Kariery ubrania robocze ze swojego zawodu można nosić na codzień. W sumie nie jestem pewien, dziennikarza miałem tylko raz i nie pamiętam, jakie ma ubrania robocze.
|
Ja również mam tą koszulkę i buty,podejrzewam że doszły wraz ze ściągnięciem jakiegoś packa ze store albo Barnacle Bay...
więc nie szukaj na siłę sensacji |
pewno było dużo razy, ale szukajka taka trochę... nieszukająca :P Dobra do rzeczy:
Gdzie wrzucić swoje muzyczki do sims 3? W wieży na zmianie nut jest "Własna muzyka"... |
Pomocy! Barbe-cute
Witam wszystkich!!
Mam wielką prośbę! Czy ktoś może mi wkleić/przepisać opis po polsku urządzenia Barbe-Cute z Simsów 3 będę bardzo wdzięczna za pomoc!! |
Jak można "wyciągnąć" z gry sima? Robię reinstalkę i nie chcę wrzucać starych save'ów żeby niczego nie popsuć, ale zależy mi na jednej postaci :)
Błagam, niech ktoś pomoże! |
Przenieś sobie z Moje Dokumenty folder EA GAMES na pulpit, potem jak wgrasz już gre wklej go tam ;) ,będziesz miała wszystkie zapisy z "obecnej gry". :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |