![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
czy na komputerach służbowych można mieć zapisane gry?
|
Witam. Mam taki problem a raczej pytanie. W sumie nie wiem, czy to jest jakis blad czy moja niewiedza, ale chcialabym wprowadzic nowopowstalego sima do rodziny, ktora ja stworzylam. Problem w tym, ze mojej rodziny ani domku nie ma na planie miasta, chyba ze zaczne nia grac. Da sie to jakos rozwiazac? Mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi.
|
jazynka - a ile jest osób w rodzinie? Bo jak 8 to nie można dać lokatora.
|
Czy PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) zamieszczony na forum jest aktualny przy dodatku PZ? Zdaje się że już nie ma pliku resorce, skąd go teraz pobrać?
|
Odp: The Sims 3-nowosci
Cześć, gdzie znaleźć owoc życia.
//Kowalino:Post przeniosłem do odpowiedniego tematu, przy okazji poprawiłem Ci w nim też błędy ortograficzne i interpunkcyjne. |
Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, ze jak jest ta nowa gra co nie i zapisujemy to, to pozniej nie ma np domu, ktory jest w tej grze. Nie mam pojecia jak to w ogole zrobic, zeby kazdy domek ktory stworze byl od razu widoczny a nie dopiero wtedy jak wczytam ta gre
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam problem. zainstalowalam nowy dodatek po zmroku i jakklikam simem na innego sima to nie wyswietla sie zadna interakcja. nawet miedzy malzonkami.. co robic?
|
dziekuje bardzo :)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:17. |