TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Adanosik 18.11.2010 20:19

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Ajka93 (Post 1320651)
Mam problem z dodatkiem PZ. Wszystkie budynki, kluby itp z tego dodatku cały czas migają mi na czerwono, jak wejdę w nie np simką nic nie widać cały czas czerwone ściany tych migających budynków mi to zasłaniają, nie wiem co zrobić, jak to usunąć, pomocy

Witam!

Widzę że nikt niestety nie poruszył problemu koleżanki... ;/
Chciałbym żeby ktoś pomógł jej jak i mi ponieważ mam ten sam problem i nie mam zielonego pojęcia co zrobić.
Proszę o pomoc.

Vanitas 18.11.2010 20:19

Nie jestem pewien, ale nie lubi się angażować chyba blokuje te opcje. Próbujesz ich połączyć simem czy simką?

agaa_16 19.11.2010 10:59

Witam,
mam takie pytanie: Czy jeśli kupię dodatek The sims 2 zwierzaki będzie on działał w grze the sims 3? moja córki sobie zażyczyła taki dodatek na prezent a wiem że ma grę the sims3, proszę o pomoc gdyż sie na tym nie znam.

Owl Finch 19.11.2010 12:24

Niestety nie. The Sims 2 Zwierzaki działają tylko z grą The Sims 2. Ale do The Sims 3 są inne dodatki :)

aannie 19.11.2010 16:44

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1326898)
Nie jestem pewien, ale nie lubi się angażować chyba blokuje te opcje. Próbujesz ich połączyć simem czy simką?

Próbuje tak i tak . Ale sim ,który ma tę cechę miał pragnienie ,że chce się z nią związać.
I jeszcze jedno jest jakiś kod ,dzięki któremu simy mają zapełniony pasek potrzeb?

Charionette 19.11.2010 17:24

Jest tylko boolProp testingCheatsEnabled true/z Shiftem na skrzynce pocztowej/Potrzeby statyczne :)

EDIT: Jak zmienisz simce cechę nie lubi się angażować na romantyk powinno się udać ;)

cherrie 30.11.2010 21:24

Jak domłodzić sima?

Przez przypadek moja simka z młodego dorosłego stała się emerytem ;o Jak mogę sprawić żeby wróciła do tamtego wieku? Proszę, pomóżcie..

Mon.Ron 01.12.2010 12:37

Gdzie mogę znaleźć groby?

Gram stworzoną przez siebie rodziną, ale czasem zaglądam do miasta, żeby sprawdzić, co słychać u pozostałych rodzin.
Gram z włączonym starzeniem się i przebiegiem historii, więc simowie umierają.
Kiedy zauważam, że jakiś emerytowany sim nie żyje, szukam jego grobu.
Słyszałam, że powinien on się znajdować na cmentarzu, na parceli zamieszkałej przez tego sima, albo w wyposażeniu któregoś z członków jego rodziny.
Problem w tym, że nagrobków nie ma w żadnym z tych miejsc.
Czy ktoś z was miał podobny problem?
Z góry dziękuję za pomoc ;)

Vanitas 01.12.2010 15:01

Kliknij na katakumby jednym z jego przyjaciół lub kimś z rodziny i wybierz 'zajmuj się zmarłymi'.

Mon.Ron 01.12.2010 15:24

Tylko... ja właśnie nie mam tej opcji...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:44.