![]() |
Umieszczenie rzeźby w wyposażeniu Sima.
Mój Sim dostał zadanie, aby dostarczyć rzeźbę. Stworzył ją, ale nie da się jej umieścić w jego wyposażeniu i zakończyć zadania. Też tak macie? Jaki jest na to sposób? Dodam jeszcze, że z obrazami nie mam takiego problemu.
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Gram jedną rodziną ,mam wyłączony postęp histori ,lecz włączone starzenie się u danej rodziny . Po jakims czasie osoby z innych rodzin którymi nie grac bez mojej wiedzy są już w wieku dorosłym;/ Co zrboic zeby było jak w dwójce ,ze bez mojej wiedzy nikt się nie moze strzec
//Kowalino:post przeniesiony do odpowiedniego tematu |
Kamienie - gdzie sprzedać?
Witam.
Mam pytanie odnośnie kamieni, które Sim kolekcjonuje. W jakim miejscu można je sprzedać? Z góry dziękuję za odpowiedź. //Kowalino:post przeniesiony do odpowiedniego tematu |
Yuuneki -> wystarczy je mieć w wyposażeniu i tam sprzedać, trzymając kamień i przenosząc go na prostokąt z symbolem simoleona
|
Dziękuję za odpowiedź, Carolyn.
EDIT: Mam jeszcze jedno pytanie. Wprowadziłam Simkę do gotowego temu, jednak po zarobieniu większej ilości pieniędzy chciałabym ten dom rozbudować. Próbowałam umieścić schody na parterze, ale nieważne jakbym ich nie obkręciła i tak nie mogę ich umieścić na miejscu. Jak zbudować schody prowadzące na piętro? |
Ja mam takie nietypowe pytanie...
Czy jak się pobiera simów z store, z giełdy wymian, to się podbiera wraz z włosami? |
Yuuneki -> A może na piętrze coś stoi? Może jakaś ściana, albo drzwi blokują? Czasem okna też uniemożliwiają takie rzeczy... Ewentualnie pozbądź się podłóg i wtedy spróbuj.
|
Cytat:
|
Hej,
Mam taki problem. Mój sim cały czas chodzi przygnębiony/smutny mimo że nie ma żadnego negatywnie wpływającego czynnika. Np :http://img843.imageshack.us/img843/1341/fffffd.png Macie jakiś pomysł co może być powodem? |
To zapewne ZNOWU jakiś błąd gry... Ale potrzeby ma wszystkie na maxa?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |