![]() |
Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!
Cytat:
|
Matko! U mnie się urodził chłopiec, a później bliźniaki chłopcy i później znowu bliźniaki chłopcy. Ja chcę dziewczynkę!
|
kiedyś myślałam, że płeć dziecka zależy od tego, czy sim, czy simka pierwszy zacznie bara-bara. no ale się pomyliłam.
nvm, szczerze mówiąc, to nie liczę, czy częściej rodzą się dziewczynki czy chłopcy. Chociaż o dziwo w Miłowie przeważają małe simki. |
U mnie częściej rodzą się dziewczynki, ale na razie mi to nie przeszkadza. ;P
Tylko irytuje mnie ta sama fryzura i ubiór... |
A u mnie zależy, gdzie simowie starają się o dziecko:
łóżko- pojedyńcze dziecko, głównie dziewczynki auto- chłopcy :D budka telefoniczna- bliźniaki: dziewczynka-dziewczynka hamak- bliźniaki: chłopak-dziewczynka namiot- j.w. przebieralnia- tutaj pojedyńcze dzieci Nie próbowałam: helikopter szafa Nie obiecuję,że ta metoda działa. |
U mnie nie zależy od niczego. Próbowałam przeróżnych "przepisów" i nigdy nie wyszło tak jak chciałam. Jest tylko jedna reguła, zauważyłam bardzo ciekawą rzecz. Mam rodzinę, którą prowadzę już rok, ma wiele pokoleń. W tej rodzinie zawsze rodziło się więcej dziewczynek i tak jest w każdym pokoleniu. Geny ???
|
A można bara-bara w szafie
|
@up:
nie, nie można :P Bynajmniej o takim czymś nie słyszałam... |
Można,ale nie tyle w szafie,co w garderobie-takowe są w Maxisowych blokach,można je też samemu wybudować :P
|
To takie rozsuwanie i zasuwane szafo-garderoby, zauważyłam na niej opcję "bara bara i "postaraj się o dziecko".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:26. |