TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Który wiek u simów jest najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13100)

Bubu 20.04.2010 22:41

Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?

Ja najbardziej lubię grać dorosłymi simami i dziećmi w wieku szkolnym.

Do niemowląt mam neutralny stosunek, bo mam na nie strategię, żeby nie ryczały :p
Małe dzieci.. mogą być, chociaż denerwuje mnie uczenie ich korzystania z toalety, bo nie można tego zrobić za jednym razem, tak jak z chodzeniem, czy mówieniem.
Dzieci w wieku szkolnym lubię, bo mimo wszystko jest dużo możliwości, rodzice mogą ciekawie spędzać z nimi czas.
Nie lubię nastolatków.. nie wiem czemu. Irytuje mnie, że ten okres życia simów jest taki długi, zanim staną się dorośli.
Dorosłych simów lubię, bo jak już zostało powiedziane, mają najwięcej możliwości.
A emerytami jeszcze nie grałam, bo zawsze moi simowie piją eliksir :p

kotecek 25.04.2010 20:29

Cytat:

Napisał Bubu (Post 1237459)
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi simami i dziećmi w wieku szkolnym.

Do niemowląt mam neutralny stosunek, bo mam na nie strategię, żeby nie ryczały :p
Małe dzieci.. mogą być, chociaż denerwuje mnie uczenie ich korzystania z toalety, bo nie można tego zrobić za jednym razem, tak jak z chodzeniem, czy mówieniem.
Dzieci w wieku szkolnym lubię, bo mimo wszystko jest dużo możliwości, rodzice mogą ciekawie spędzać z nimi czas.
Nie lubię nastolatków.. nie wiem czemu. Irytuje mnie, że ten okres życia simów jest taki długi, zanim staną się dorośli.
Dorosłych simów lubię, bo jak już zostało powiedziane, mają najwięcej możliwości.
A emerytami jeszcze nie grałam, bo zawsze moi simowie piją eliksir :p

no faktycznie nastolatki żyją zbyt długo

Simka18 21.06.2010 08:28

jak dla mnie to nastolatek i dorosły ;)

jagódka . 30.06.2010 15:39

dla mnie najlepszy jest nastolatek ;D
tak szczerze ?
nie lubię uczyć małych dzieci chodzić i mówić , itd...

kiedyś jak grałam , to parę razy się zdarzało ,że nie uczyłam dziecka ; chodzić , mówić , i korzystać z toalety ,
a z drugiej strony te małe dzieciaczki są takie urocze..

Tusiov 01.07.2010 11:07

Dorosły. Najwięcej możliwości. Chociaż emeryci też nawet, nawet. Tylko wkurza mnie to, że zawsze się garbią . ;)

Sims987654321 03.08.2010 20:09

Trudne pytanie. Dorosły albo młody dorosły. Ale zaznaczyłem doroslego.

Oliwia13 03.08.2010 21:45

Sądziłam ,że nastolatki ,ale jednak wolę być dorosłą kobietą ,ponieważ jest więcej możliwości :zajście w ciążę,opieka nad dziećmi,mąż :)

kotek 12.09.2010 20:56

A CZEMU NIE MA NIEMOWLACZKA? :( ja lubię tylko niemowlaczki!

Ciasteczko 26.09.2010 16:06

Najlepsi dorośli , jak niektórzy powyżej wspomnieli mają najwięcej możliwości ;]

Miku-Chan 26.09.2010 17:04

Ja dorosłymi albo nastolatkowie ^^ Dziadami jeszcze nie grałam ale mam zamiar ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58.