![]() |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
Ja najbardziej lubię grać dorosłymi simami i dziećmi w wieku szkolnym.
Do niemowląt mam neutralny stosunek, bo mam na nie strategię, żeby nie ryczały :p Małe dzieci.. mogą być, chociaż denerwuje mnie uczenie ich korzystania z toalety, bo nie można tego zrobić za jednym razem, tak jak z chodzeniem, czy mówieniem. Dzieci w wieku szkolnym lubię, bo mimo wszystko jest dużo możliwości, rodzice mogą ciekawie spędzać z nimi czas. Nie lubię nastolatków.. nie wiem czemu. Irytuje mnie, że ten okres życia simów jest taki długi, zanim staną się dorośli. Dorosłych simów lubię, bo jak już zostało powiedziane, mają najwięcej możliwości. A emerytami jeszcze nie grałam, bo zawsze moi simowie piją eliksir :p |
Cytat:
|
jak dla mnie to nastolatek i dorosły ;)
|
dla mnie najlepszy jest nastolatek ;D
tak szczerze ? nie lubię uczyć małych dzieci chodzić i mówić , itd... kiedyś jak grałam , to parę razy się zdarzało ,że nie uczyłam dziecka ; chodzić , mówić , i korzystać z toalety , a z drugiej strony te małe dzieciaczki są takie urocze.. |
Dorosły. Najwięcej możliwości. Chociaż emeryci też nawet, nawet. Tylko wkurza mnie to, że zawsze się garbią . ;)
|
Trudne pytanie. Dorosły albo młody dorosły. Ale zaznaczyłem doroslego.
|
Sądziłam ,że nastolatki ,ale jednak wolę być dorosłą kobietą ,ponieważ jest więcej możliwości :zajście w ciążę,opieka nad dziećmi,mąż :)
|
A CZEMU NIE MA NIEMOWLACZKA? :( ja lubię tylko niemowlaczki!
|
Najlepsi dorośli , jak niektórzy powyżej wspomnieli mają najwięcej możliwości ;]
|
Ja dorosłymi albo nastolatkowie ^^ Dziadami jeszcze nie grałam ale mam zamiar ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58. |