![]() |
Ja mam1 uwage:
Głównym bohaterem jest David, nie? - to trzeba było pisać co się z nim dzieje a nie o quitchu (czy jakos tak) Takto jest na 10/10 |
Hmmmm
Hmmmm iebylo takie dobre jak poprzednie az sie dziwie ze zajelo to wam tyle czasu !! ale cotam i tak to jest najlepsiejsze FS jakie czytalem :P:P:P:P:P:P
|
Cytat:
Tyle czasu nie zajęło nam pisanie tego FS, tylko po prostu nie mieliśmy czasu go napisać :P |
Mię się tam podoba:P Głównie zdjęcia. Są świetne! Jest parę malutkich powtórzeń. Najczęściej ze słowem "Hermiona";) Ugryzło mnie jeszcze to "profesorka", powinno być profesor. To słow ma rodzaj żeński tylko w mowie potocznej, a narrator sie takową nie posługuje.
Jest super! 9,9/10 pozdrawiam |
Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaany!!!!
Jeju jak ty to robisz??(pytanie retoryczne)Te zdjęcia są takie realistyczne!!!
Ja tak nie umiem :1smutny: a pozatym niemam sims2 tylko 1 i dawno w to nie gram... xP :P .Ale może niedługo TS2 się znajdzie na mojej półce...Jeszcze tylko karta graficzna i można grać!!!!!:P Ale powiedz kiedy następny odcinek!!!??? a jak ty zrobiłeś że tam gdzie się unosił ten dziad(główny bochater Dawid czy jak mu tam)było rozmazane??? Nie no TO JEST EXTRA nie mam słów żeby tego opisać!!To jest takie!...Takie! ech... ;) . Czekam na odpowiedź na pytanie które tu padło... |
Cytat:
Hehehe... :D niestety, nie wiem kiedy będzie następny odcinek bo od nowa szukam dodatków do simsów z HP..... I nie wiem jak ja to robie :) tam gdzie masz to "rozmazane" to jest tylko efekt w photoshopie...... :D i bardzo się ciesze że ci się podoba :] |
No dobra poczekam sobie na kolejny odcinek.
Jakoś wytrwam. Ogólni fotostory jest tHe bESt i przy tym zostane XP Noi na końcu trzeba oczywiście dać ocenke: 10/10 |
Raaaaaaaaaaaaaany!!!!
Cytat:
|
Cytat:
|
Super ! ,
oczywiscie , jak zawsze , to moje ulubione fotostory |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55. |