![]() |
Och, ja też tak miałam. Musisz pójść nimi w inne miejsce, najlepiej zbudowane przez Maxisa. Polecam "flambir".
|
Cytat:
|
hejka mam mały problem z tą grą ściongnolem dziś samochód "fiata punto" ale pojechalem nim na parcele publiczną i musialem włoczyć gre kiedy włoczylem na nowo to sima niebyło na mojej parceli wiedz sie pobawiłem tymi zmodefikowanymi przedmiotami no i sie pojawił sim ale bez samochodu siedz tak jak by w nim ale ale nigdze go nie widze samochodu oczywiście.Podjechał troszke i stanol i sie nie rusza i niewiem co zrobic
tak to wyglonda [img=http://img409.imageshack.us/img409/6198/screenshot8ws.th.png] prosze o szybką pomoc |
Gdzie?Gdzie?Gdzie one są?
Cytat:
PS.MAM TEŻ NS |
Moje Dokumenty -> EA Games -> The Sims2 -> Neigborhoods -> N001 to Miłowo, N002 to dziwnowo i tak dalej -> Storytelling. Tam muszą być zdjęcia.
|
Dz,dz,dz,dz
JESTEŚ WIELKA! Dzięki!
|
Jedno pytanko!
Co się stanie jeśli mam w zwykłych Simsach 2 zaistalowanev dodatki z gazety Komputer świat nowe oczy a niedługo zaistaluje NŻ??? A jak tych dodatków nie będzie widać to co sie stanie z oczami???
|
Cytat:
|
Wampir
Mam pytanie! Jak zamienia się simsa w wamira??? Jakoś mi to nie wychodzi! HELP! :(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:56. |