![]() |
Tak, są nowe ubrania, fryzury, meble, winda itp. A jak samemu zrobisz to jeszcze roboty, kwiaty, zabawki.
|
Cytat:
Mam pytanko dot. tego hacku na więcej osób w rodzinie. Otóż: mam teraz 10-osobową "rodzinę" (tzn. są dwa rodzeństwa po pięć osób, i te dwa rodzeństwa są ze sobą nawzajem zaręczone; mam nadzieję, że wiecie, o co mi chodzi :)). Po studiach chcę, aby się ze sobą ożenili, wszyscy razem ze sobą mieszkali i żeby każda para miała po dziecku. To prawda, że wtedy tylko jedno małżeństwo może mieć dziecko? A co z adopcją? Pozdrawiam ;) |
*ania500*, na tej stronie modthesims2 jest napisane, że Simy mogą normalnie mieć dzieci, adoptowac je, bez ograniczeń, więc teoretycznie tak, a w praktyce (na Twoim komputerze) to się może dopiero okazać. ;)
|
Cytat:
Pozdrówka ;-) |
Czy można się u kogoś zatrudnić? Np. jade do fryzjera to mogę dla niego pracowac?/ Zobaczyć jak mój sim pracucje?
Mam już srebną rangę fryzjera(?), bo robiłem za darmo, a teraz chcem z tego czerpać korzyści : ] |
Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes?
Mam pytanie ... Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży z The Sims 2 Własny Biznes? :| Może nie wiecie o co mi chodzi ... Tak naprzykład muzyke zespołu Tokio Hotel, albo Blog 27 - byle jaka tylko żeby ją wstawić do wieży, która jest w The Sims 2 Własny Biznes ;( Oczywiście proszę o wsparcie ... ;( Nie wiem jak to zrobić :O , mam mętlik w głowie :wacko: ...
|
Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes?
Jak można wstawić muzykę, np. Tokio Hotel "Schwarz" do gry The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży The Sims 2 Własny Biznes :O Nie wiem jak to zrobić :no: ... Proszę Pomóżcie :gu: ...
|
Porada
Cytat:
|
Hey,
mam pytanko: czy można stworzonemu Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację :wacko: I to "trochę" głupio wygląda ;) Pozdrówka ;) |
Cytat:
Ja mam duży dom pełno mebli 4 pietra 5 pracowników 3 garaże (i w miare dobry komputer 1500RAM,procesor 2 rdzeniowy 36 .geforce9,100g twardziela i chodzi jak wariat choć tak mam naładowane.Jak stworzyłem własną miejscowość i przedmieście i dzielice,uczelnie to tak śmigało i nie było gdzie domu postawic bo nie było wolnych miejsc)ale gra ma małe dosyć wymagania(moim zdaniem :D ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:23. |