![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Małżeństwo musi się rozwieść. Dopiero wtedy pojawi się opcja "oświadcz się".
Analogicznie, sim już zaręczony nie może się zaręczyć z kimś innym. Musisz bardzo pokłócić małżeństwo i powinna pojawić się opcja rozwodu. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość |
Twój żonaty sim oprócz tego , że pokłócił się ze swoją żoną - musi jeszcze z nią zerwać .
Sprawdź czy w ich relacjach pojawia się opcja : " Zerwij " . |
najlepiej żeby żona tamtego widziała jak całuje się z nowa i po tym ta była zacznie go policzkowac i będzie opcja szturchaj bij się itp. wkoncu pojawi sie opcja zerwij
|
dokładnie tak, wtedy już można spokojnie zaręczyć się z innym simem. Lecz, jeśli w pierwszym małżeństwie były dzieci, będą nienawidzić ojca, za to, że zerwał z ich matką (bynajmniej u mnie tak było.)
|
hej :)
mam takie pytanko: mialam dwie rodziny w jednej para kotow w drugiej para psow obie pary na poczatku sie troche polubily a potem staly sie wrogami jak to naprawic?? |
wpisz kod boolprop ControlPets on wybierasz psa albo kota i klikasz na drugim zwierzaku wybierasz opcje baw się i tak cały czas aż w końcu się polubią
|
Cytat:
moglby ktos mi wytlumaczyc jak sprawic aby zwierzaki sie polubily albo jak wpisac ten kod? dziekuje bardzo :) |
Wciśnij jednocześnie SHIFT później CTRL później C i wpisz kod (lub wcześniej go sobie skopiuj i zrób CTRL V w tym okienku, które wyskoczy :)
|
jeśli nie podziała shift+ctrl+c, to spróbuj ctrl+shift+b.
zresztą kodem boolProp TestingCheatsEnabled true, też można podnieść stosunki między zwierzakami. po prostu przejedziesz po pasku kontaktów. |
ale ja wpisuje ten kod "boolProp TestingCheatsEnabled true" ENTER i nic sie nie dzieje nie wyskakuje zaden error zadne okienko prubuje cos robic z tym paskiem kontaktow ale nic!
NIEAKTUALNE!! :) ROZWIAZALAM PROBLEM :) DZIEKI WIELKIE ZA POMOC! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09. |