![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
mi się najbardziej podobają Cztery pory roku,zwierzaki i osiedlowe życie
|
Lubie dużo dodatków NS, NC, WB, ale najbardziej przabdło mi to gustu TS2, ponieważ wiąże sie z tym bardzo wiele wspopnień.:P
|
Aktualnie nie mam zainstalowanych simsów ale już niedługo to się zmieni. A jak kiedyś grałam to według mnie najlepsze zwierzaki i cztery pory roku
|
Mam DDelux i zastanawiam się nad zakupem 5 dodatków ( bo tyle mogę kasy na to wydać) Interesują mnie dodatki pełne ( nie akcesoria) i wstępnie wybrałam takich 5: Zwierzaki, Cztery pory roku, Podróże, Czas wolny, Osiedlowe życie.
Co sądzicie o takim wyborze? Dlaczego w tym temacie piszecie tak jakby każdy dodatek był oddzielny do gry ? znaczy ze nie mogę równocześnie grać w Cztery pory i czas wolny ? lub nie mogę zabrać zwierzaków na podróże ? Pamiętam ze w Sims 1 można było mieć wszystko na raz i wszystko ze sobą działało. Przykładowo na Wakacjach mogłam mieć ze sobą pieska i używać tam magie. Czy sims 2 nie działa tak samo ? Bo z waszych postów wygląda to tak że jak gram w CPR to już nie mogę w inne :| Aha no i jeszcze jedno : Kolejność instalacji ma znaczenie ? Czy DDelux jest w 100% kompatybilna z dodatkami pozostałymi? |
Wszystkie dodatki mogą działać razem, kolejność zaś nie ma znaczenia.
Co do tematu to dla mnie najlepszym dodatkiem jest The Sims 2: Cztery Pory Roku, z akcesoriów zaś Na święta. |
The Sims 2 - Na studiach.
Gorąco polecam :). Pozdrawiam! |
Cztery Pory Roku i Zwierzaki :)
|
Ja nie umiem grać bez Czterech pór roku, ale oprócz nich lubie jeszcze bardzo Czas Wolny (mimo że już go nie mam : ( ), Na studiach i Osiedlowe Życie, w którym dochodzi bardzo dużo nowych akcji :D
|
Osiedlowe życie jest cool.
Ale mój ulubiony dodatek to Studia. Akcesori nie kupuję. |
A ja uwielbiam Czas Wolny. Moim zdaniem bardzo urozmaica grę, bo człowiek bardziej skupia się na tym, żeby Sim rozwijał swoje zainteresowania, a mniej na tym, żeby wskaźniki ciągle były zielone. :)
Poza tym bardzo lubię "Na Studiach", mimo że zawsze podążam tym samym schematem przy moich simach. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |