![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
No fakt, jak łatki nie było to pół życia simowego mijało na zdobywanie rang xD ale z łatka jest ok i można fajnie zarobić na tym a niektóre żeczy są fajnymi elementami dekoracyjnymi do domów ;)
|
Cytat:
Liv edit: Dzięki za poprawkę, nie wiedziałam o tym ;) W sumie dziwnie byłoby, gdyby jeden dodatek był uzależniony od drugiego, więc tym bardziej :| |
mam pytanie, jak zdobyć kolejny punkt aspiracji? Chodzi mi o te, które mogę "wydać" klikając w te ludziki z skrzynią np. na wolniejsze zanikanie różnych potrzeb, drugą aspirację itd?
|
Musisz utrzymywać wysoki wskaźnik aspiracji (najlepiej platynowy) :) Wtedy co jakiś czas będzie dochodził ci jeden punkt ;)
|
Cytat:
|
Czy ja wiem... Ogólnie to wolno to rośnie, ale bez przesady żeby w ciągu 24 dni urosło o jeden punkt... Na pewno miałaś wysoką aspirację? ;)
|
Cytat:
|
Hm, może spróbuj utrzymać cały czas platynową? ;) Żeby nie spadła nawet na złotą...
|
Już jest OK. Nie wiem czy to jakiś błąd, ale nagle dostałam 2 punkty.
|
Czy jeśli dam w insimenatorze miej losową ilość dzieci to będzie brana pod uwagę ich ilość jeśli simka ma kupioną wzmożoną płodność za punkty korzyści z aspiracji?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:33. |