TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Czas Wolny - Masz pytanie - zadaje je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40680)

Matti93 03.08.2010 21:38

Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!

No fakt, jak łatki nie było to pół życia simowego mijało na zdobywanie rang xD ale z łatka jest ok i można fajnie zarobić na tym a niektóre żeczy są fajnymi elementami dekoracyjnymi do domów ;)

Sherlock 06.08.2010 07:04

Cytat:

Napisał Liv (Post 1277803)
Jak sobie zreperujesz to auto to możesz jeździć. Ale przedtem i tak musisz mieć NŻ, że móc je postawić na podjeździe :|

Nieprawda :| Podjazd też dochodzi w CW.

Liv edit: Dzięki za poprawkę, nie wiedziałam o tym ;)
W sumie dziwnie byłoby, gdyby jeden dodatek był uzależniony od drugiego, więc tym bardziej :|

cheradine 10.08.2010 13:48

mam pytanie, jak zdobyć kolejny punkt aspiracji? Chodzi mi o te, które mogę "wydać" klikając w te ludziki z skrzynią np. na wolniejsze zanikanie różnych potrzeb, drugą aspirację itd?

Sherlock 10.08.2010 14:05

Musisz utrzymywać wysoki wskaźnik aspiracji (najlepiej platynowy) :) Wtedy co jakiś czas będzie dochodził ci jeden punkt ;)

cheradine 10.08.2010 14:15

Cytat:

Napisał Sherlock (Post 1288572)
Musisz utrzymywać wysoki wskaźnik aspiracji (najlepiej platynowy) :) Wtedy co jakiś czas będzie dochodził ci jeden punkt ;)

próbowałam tak przez cały okres studiów jednego sima i dostałam tylko jeden punkt. Błąd gry?

eS_guy 10.08.2010 14:20

Czy ja wiem... Ogólnie to wolno to rośnie, ale bez przesady żeby w ciągu 24 dni urosło o jeden punkt... Na pewno miałaś wysoką aspirację? ;)

cheradine 10.08.2010 14:30

Cytat:

Napisał eS_guy (Post 1288578)
Czy ja wiem... Ogólnie to wolno to rośnie, ale bez przesady żeby w ciągu 24 dni urosło o jeden punkt... Na pewno miałaś wysoką aspirację? ;)

tak, nawet rzadko spadała do złotej. Kupowałam mu to czego chciał, chciał zobaczyć ducha to nawet złamałam swoją zasadę i użyłam boolpropa i "dodałam do rodziny" jakąś cheerleaderkę i zabiłam i go straszyła. Dostał staw, chciał rangi to łowiłam. Chciał na wycieczkę to szedł, itd.

Sherlock 10.08.2010 14:34

Hm, może spróbuj utrzymać cały czas platynową? ;) Żeby nie spadła nawet na złotą...

cheradine 10.08.2010 20:10

Już jest OK. Nie wiem czy to jakiś błąd, ale nagle dostałam 2 punkty.

kalafjor 15.08.2010 20:15

Czy jeśli dam w insimenatorze miej losową ilość dzieci to będzie brana pod uwagę ich ilość jeśli simka ma kupioną wzmożoną płodność za punkty korzyści z aspiracji?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:33.