![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Byłam dziś w EMPIKU i powiedzieli mi, że u nich gra będzie 26 sierpnia!!! Już się nie mogę doczekać!!!
|
ja już normalnie nie mogę! wedlog mnie to będzie jeden z lepszych dodatków do simsów2. jestesem teraz w Warszawce, u siostry i mam nadzieję, że zostanę tu do premiery i wrócę z płytką w torbie, ale niestety chyba będę musiała wcześniej wrócić. na pewno ten dodatek będzie super! jejku ja już nie moge normalnie już chce to mieć!
|
Bardzo się ciesze ,że wyjdzie nowy dodatek .Aktualnie niemam simsów ,ale ustaliłam z koleżanką ,że ja kupie sobię osiedlowy styl,a ona pożyczy mi the sims 2,nocne życie,zwierzaki,czas wolny i podruże ,a druga the sims cztery pory roku.jestem wiec bardzo podniecona i niemogę się doczekać.
|
podróże przepraszam za błąd
|
od 26 sierpnia tak gdzieś do 30, musimy wybrać się z koleżanką do Empika i kupić ten bajerancki OSIEDLOWY STYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
nieno jestem tak podekscytowana że zaraz WYBUCHNĘ!!!!!!!
|
* Osiedlowe Życie ^^
Nie spamuj ... |
Miley, w tej ekstazie podniecenia radze ci zajrzec do regulaminu, jesli nie chcesz zarobic bana za spamowanie.
i przypominam - istnieje opcja EDYTUJ... |
Ja już chce miec ten dodatek Jak bedzie w sklepie to odrazu kupuje!!!
|
dzisiaj byłam w Auchanie w Empiku podeszłam do sprzedawcy i się zapytałam kiedy będzie u nich w sklepie OŻ to powiedział, że 26 sierpnia można go już u nich nabyć. Świetnie, czyli już za 3 dni.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:00. |