![]() |
Odp: U figi :D
Cytat:
jest bardzo ładna, nie muszę już chyba wspominać o idealnych proporcjach twarzy itd. Ale zdaje się taka przeciętna, bez jakichś szczególnych "zainteresowań". Ale i tak bardzo mi się podoba :) |
Simka doskonała nic dodać nic ująć!
|
Wikki, marysiaq, Irys, symfonia, dziękuję bardzo :)
marysiaq niedługo podam link. Ktoś jeszcze skomentuje? ;) |
Cytat:
Sharon - simka wykonana perfekcyjnie ! ;) Twarz bardziej podoba mi się w pierwszej fryzurze natomiast karnacja fajnie została podkreślona żółtą wersją ubrania . :) |
Dziękuję za ocenę :)
Tak masz rację, zamierzam zacząć robić simy do trójki (i oczywiście pograć) ale dopiero po premierze bo na razie gry nie posiadam. Ale kto wie może czasem jeszcze wrzucę coś do "2", jeszcze nie wiem, wszystko zależy od tego jak mi się spodoba "tworzenie" w "3". |
Sharon - jest bardzo ładna, śliczna. Makijaż idealny, wszystko fajne. Jedynie fryzury nie bardzo mi się podobają.
|
Sharon - czy tutaj trzeba coś jeszcze pisać? Simka idealna. Może troszkę bez wyrazu, ale w grze zawsze można to zmienić. Dobra robota ^^
Najlepiej rób simy i w 'dwójce' i w 'trójce' ;> |
Odnoszę wrażenie, że po kilku próbach tworzenia w trójce będziesz wolała dwójkę. Po pierwsze to już kwestia przyzwyczajenia, a po drugie - strasznie plastikowe i nierealistyczne wychodzą te simy - np. skóra taka plastelinowa :) Nie wiem, tak mi się wydaje, ale może zaskoczysz nas czymś nowym.
|
Upadła Dusza, Pamela, Irys dziękuję :)
Powiem szczerze, że nie wiem jak to będzie z tym tworzeniem w "3"... Właśnie parę minut temu przeczytałam, że nie da się regulować grubości brwi u tworzonych simów. Przecież to ważna opcja... była w "2" a teraz nie ma. "3" miała być bogatsza w opcje a nie uboższa. Ciekawe czego jeszcze nie ma... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:13. |