![]() |
|
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Z tych akcesoriów co posiadam najbardziej podoba mi się Ikea. Bardzo często korzystam z ikeowskich mebli, idealnie nadają się do starterów.
|
Ikea & H&M są najlepsze. Mimo, że mam tylko te uważam za najlepsze.
Moda z H&M : Naprawdę fajne ubrania. Moi simowie najczęściej właśnie w nich chodzą . Na internecie są też fajne ich recolory do pobrania. Ikea urządza dom : cud, miód i orzeszki (xD). Super meble i tapety. W każdym, moim domku jest jakiś obiekt z tego. |
Według mnie najlepsze akcesoria to Rezydencje I Ogrody... Pamiętam, że miałam straszny zaciesz gdy je dostałam. To pewnie dlatego, że nie mogłam napatrzeć się na wasze piękne domki, a wtedy nie umiałam jeszcze ściągać dodatków z neta... Te akcesoria były dla mnie jak zbawienie :D
|
Z tych które wypróbowałam świetne są Impreza, Szyk i elegancja,a już najlepsze są Rezydencje i Ogrody :) Ja posiadam z akcesorii jedynie Ikea urządza Dom oraz Moda z H&M i wystarczają mi.Akcesoria są dla osób które grają clean (ja raczej nie miałam dotąd wyboru, bo dodatków z neta mi komp nie uciągnie) i lubią budować.Eh, chciałabym już móc zagrać w Simsy :/
|
"The Sims 2: Na Święta" są moim zdaniem najlepsze. Wprowadzają taki rodzinny nastrój, a jak ktoś ma "Cztery Pory Roku" to już w ogóle super ;).
|
Zagłosowałem na Ikee, ale H&M też są fajne :)
|
Moje najulubieńsze akcesoria to zdecydowanie "Na święta". Wprowadzają ciepłą i rodzinną atmosferę, jest tutaj naprawdę dużo obiektów i dekoracji. Do tego nowe postacie jak Święty Mikołaj czy Nowy i Stary Rok <3
Uważam, że jest to jeden z najbardziej dopracowanych pakietów, poza tym to istna gratka dla kogoś, kto tak jak ja kocha święta i festiwale. Bardzo lubię także "Modę z H&M" I "Ikea". Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie gry bez nich. W końcu mam do wyboru jakieś ładne ciuchy i przyzwoite, niedrogie meble (szczerze mówiąc, mało które łózko mi się podoba, a te z Ikei są całkiem niezłe). "Rezydencje i ogrody" i "Kuchnia i łazienka" to także udane akcesoria. |
Najbardziej lubię Modę z H&M. :love:
|
ja wkręciłem się w sims2 na święta, polecam jeśli nie masz
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |
|