![]() |
Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje
Tak jak kiedyś napisałem już Nysi (nie umiem spamiętać tego nowego nicka :P) tak za półtora miesiąca :) Po drodze dolepił się nam nowy, otwarty dział który będzie o wszystkim i o niczym. Jego pierwszym redaktorem został Dominic :)
|
Tak przy okazji tego nowego działu, to przydał by mi się jakiś redaktor bo chciałbym żeby ten dział był trochę bardziej rozbudowany i nie ograniczał się do jednego artykułu. Jakby ktoś chciał to piszcie do mnie - Giovanniego jakoś okiełznam [IMG]http://i33.************/262s56q.jpg[/IMG]
|
ja nie mam nic przeciwko (od razu mówię, żeby mnie nie trzeba było "okiełznywać")
|
Interesuje mnie ten dział Dominica :)
|
Ok, mam jedną żywą sztukę. Przydał by się jeszcze ktoś, też może być żywy :D
|
ja tak ogolnie to mam niesmiale propozycje odnosnie dzialu(tego badz innego)
moim zdaniem przydaloby sie cos takiego jak 'skrotowiec' z zycia forum, czyli np. kto zmienil ostatnio nick i na jaki, kto usunal konto a kto je przywrocil (bylyby to cenne informacje dla tych, ktorzy nie umieja sie w tym rozeznac) i np. polecany blog/opowiadanie/fotostory/temat z wierszami/temat z rysunkami/avatarami/grupami(tymi 'dla fanow' itp)/etc -> bylaby to jakas forma 'reklamy', ktora gio mial wprowadzic, ale jak jej nie bylo tak nie ma ; ) + do tego jakis krotki opis zachecajacy, np 'polecam opowiadanie pani x, bo zacheca nas do refleksji o tym i o tamtym blablabla' no i nie wiem, mam kilka hardkorowych pomyslow ale lepiej by nie ujrzaly swiatla dziennego, te sa chyba w miare realne i sensowne (?) |
Całkiem niezły pomysł :D
|
noo pomysl super, ten pierwszy szczegolnie /o nickach itd/ :}
|
to o nickach mógłby prowadzić któryś z moderatorów, bo tylko oni mają dostęp do takich informacji.
p oza tym centa: jest takie coś z domkami, chyba FS godnymi uwagi itp. ale ktoś się nad tym za bardzo nie postarał :/ Nawet opisów nie ma. Gdyby to zrobić do pożądku... No i dział z reklamami, nikt jednak za pierwszym numerem nie chciał nadeslać... |
ale mi chodzi o te wszystkie dzialy ktore wymienilam, a nie tylko domki i fs
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:22. |