![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
Cytat:
|
nie wiem, moze bysmy wrzucali tam swoje artykuly?
|
no byście materiały składali do kupy i inne takie tam bzdety co nie? . xd
|
jak można współnie składac materaiły :|
Można by je jedynie wrzucać (taka przedpremiera xP) i inni by tylko analizowali, czy to się wogóle nadaje (ja nie mam serca czegoś nie dopuścić do gazetki ;)) |
cóż, skoro redaktor naczelny nie widzi żadnego powodu aby się komunikowac ze swoją ekipą, to może faktycznie moj pomysl byl kulą w płot.
|
redaktor naczelny =DDD
|
nie o to chodzi ;) (pomijając to, że wszystko teraz składają AA, ja jedynie im to odpowiednio filtruję i przerabiam xP) tylko po prostu myślę, że zrobiłoby się troche zamieszania, jak każdy miał by jakieś wąty do niewiadomo czego, każdy by chciał coś zmienić itd. To byśmy kolejnego numeru do końca roku nie złozyli ;) Dlatego myslę, że takie otwarte składanie jest niepotrzebne zaś temat, w którym pokazywalibyśmy swoje artykuły przed zamieszczeniem do gazetki- jak najbardziej.
|
Cytat:
no kazdy i tak bedzie mial jakies waty, ale ostateczne zdanie i tak mialbys ty czy ktostam. niestety jesli chodzi o jakies gazetki czy cos do konsensusu sie nigdy nie dojdzie, ale przynajmniej mialbys odrazu ocene wielu osob, ktora moglbys (albo i nie) potem wziac pod uwage. |
Cytat:
Dlatego właśnie myślę, że dział gdzie byśmy wkładali przepremierowe materiały jest potrzebny. Nie rozumiem tylko jak można razem skadać numer- i tak wszystkie w końcu muszą trafić do AA, które złożą to wg własnych gustów odrobine ukierunkowane tematem z przedpremierowymi artykułami ;) |
Ale w tym dziale zawsze można by się było porozumieć, np. czy wybrany artykuł jest odpowiedni, tekst, itd. podsuwać pomysły innym. Jak dla mnie na pewno na coś by się taki temat przydał.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:42. |