![]() |
SimBot w Bridgeport - i po problemie
Ostatnio, gając w simsy, zrobiłem szereg okazji, po których dostałem Rdzeń Życia potrzebny do budowy SimBota. Następnie wróciłem simem do domu, aby go zbudować i o dziwo, nie było nawet takiej opcji do wyboru "Wynajdź największy wynalazek" czy jakoś tak. Bardzo chciałem go zbudować, dlatego zacząłem szperać po internecie co robię lub czego nie robię.
Otóż, okazało się, że robienie SimBota w Bridgeport zostało zablokowane. Poszperałem głębiej w poszukiwaniu jakiegoś "fixu" czy patcha, ale nic nie było. No i w końcu znalazłem takową łatkę na "Mod the Sims". Łatka umożliwia budowanie SimBota w Bridgeport. Jest sprawdzona przeze mnie i działa w 100%. Nie crashuje gry, nie powoduje, żeby gra się zawieszała czy wyłączała. Dzięki temu moja rodzina w simsach powiększyła się o jednego SimBota :] A tutaj link do tej łatki: SimBot w Bridgeport Napisałem ten post, gdyż wydaje mi się, że nie tylko ja miałem taki problem. Mam nadzieję, że komuś to się przyda. Już nie będzie trzeba przenosić rodziny do innego miasta. Miłej gry życzę ja lagger :] Ps. Jeśli w złym dziale lub temat takowy istnieje, to przepraszam i proszę o przeniesienie lub usunięcie go. |
Odp: Pytania i odpowiedzi
|
dziękuję za pomoc :-)
|
Brak rozwoju
Witam. Odkąd mam dodatek Po zmroku zauważyłam, że rozwój miasta stał się bardzo ubogi. Dzieci moich simów, którymi nie gram nie zakładają rodzin, nawet nie adoptują dzieci! Nic, zero. Czy jest na to jakiś sposób? A także na awanse simów z rodzin nieaktywnych. Działający mod, który nie psuje gry? Cokolwiek!
|
Mam pewien problem ,a raczej pytanie .Chodzi oto że w jednej rodzinnie jak się nie mylę może być max 8 simów ale ja np chce więcej więc chciałem się was zapytać czy jest jakiś sposób na więcej simów w rodzinnie .Proszę was o pomoc .
|
Artek: mod Master Controller ma taką funkcję: http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=80.0
|
Cytat:
|
Cytat:
koniec dyskusji tutaj na ten temat |
Niedawno słyszałam,że simsy na ps3 i xbox-a w momencie zapisu zacinają się i trzeba restartować system przez co wszystkie dane są utracone.EA miało naprawić ten problem.Zwracam się więc z prośbą do wszystkich,którzy mają ts3 na konsole: -Czy ten problem został naprawiony?
Chciałabym kupić s3 ale nie mogę na pc bo jest strasznie słaby.I tak wolę na ps3.Więc proszę o odpowiedzi. plisss o odpowiedzi |
mam problem, zazwyczaj zaczynam grę jedną simką i znajduję jej chłopaka. zaręczam ich itd. , ale nie ma opcji żeby ten sim się do niej wprowadził ;/ patrzę wszędzie, jest tylko weź ślub, wtedy automatycznie się wprowadza. ale kiedy np chcę żeby przyjaciele zamieszkali razem to niestety muszę przejść do edycji miasta. nigdy jeszcze w simsach nie mogłam wprowadzić innego sima do siebie. to chyba jakiś błąd. też tak macie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |