![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Ja jestem ciekawa, jak będą wyglądać The Sims 3: Zwierzaki (Tak jak chyba każdy). Oby tylko nie zrobili na odwal... Eh.... Ale, że świnki nie ma????!!!! Tu już jest jeden minus! Mam wszystkie podstawowe gry i dodadki do the sims 1, 2 i 3.Ale brakuje mi tylko The Sims 3: Zwierzaki... Chyba, że jest jeszcze coś..... Nie ważne, ale oby tego jak już ujęłam, nie zrobili na odwal!
|
@up : Świnki będą na pewno , nie martw się ( mam nadzieję )
@Nightfall : Nie chodziło mi np. o Wilkołaki , tylko np. PółPsy-PółKoty , a tak poza tym też pragnę Wilkołaczków :D |
Oby kopały, i żeby dalej kopiąc i 'rów' można by było wykopać skarb :D xD
*** Cechy dla zwierzaków - to za***iście. Jakie rybki -- 'Nemo' Błazenki, kot oczywiście prześladuje... Skunsky! O xD Pewnie będzie nastrójnik "Opryskany przez skunksa" lub coś w tym stylu... :P A szopy będą nam grzebać w śmieciach i robić bałagan :rolleyes: |
@Alisha
Rów...XD z czym mi się to kojarzy ^^ Ja tam wolę takie związane z magią stwory ; d.Ciekawi mnie jakieś zwierzę (kot,pies,papuga) które będzie stawać na nogach lub w powietrzu,pojawia im się różdżka,szata,czapa i czarują XD I będzie Czarorzak - Połączenie czarodzieja i zwierzaka XD |
Porando Simy to nie wróżki ani dziwolągi XD
Na uspokojenie kup sobie Warzylion xD |
Jak to nie ? W T2 w OŻ(Osiedlowe Życie) simowie byli czarodziejami :D
Nie,wolę psota ;pp |
Czarodziejami tak , wróżkami nie :P
PSOT , jest MÓJ , nie oddam Ci go ;PP "Tato , Tato to jest PSOT , pół pies - pół kot :PP " |
Mutanty są przereklamowane... Ja w ogóle nimi nie gram, ale podejrzewam, że sporo ludzi bawi się nimi tydzień czy dwa i wraca do "normalnych" Simów.
|
@up: ja nimi gram nałogowo :P tak jest ciekawiej, mniej zwyczajnie. Szkoda, że mumia nie może mieć dziecka. W ogóle mogliby zrobić też możliwość mieszania genów, np. mumio-duch, czy coś w ten deseń.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:06. |