TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-¦redniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Nadine 06.04.2011 16:44

Odp: Ts-¦redniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał vesi (Post 1384811)
dziękuję za odpowiedĽ i kolejne pytanie:

muszę wyrobić jakich¶ eliksir (jestem szpiegiem) aby odczarować rycerza spod wpływu działania miecza. zebrałam już ro¶liny, teraz muszę kupić cytuję "dwie spasione pijawki i słodk± gruszkę" obydwie rzeczy kupiłam, w tym pijawek nawet więcej, a zadania mi nie zaliczyło, co zrobić?

ale kupilas na pewno SPASIONE PIJAWKI, czy zwykle? ja kupowalam zwykle i mi nie chcialo zaliczyc, dopiero pozniej zwrocilam uwage, ze w kramie sa tylko dwie SPASIONE pijawki ; p

¦redniczek 06.04.2011 17:42

Skad zdobyć " Mitryl " ?? :) [kamień jaki¶ tam]

murdermile 06.04.2011 17:47

między klasztorem piotreańskim a jakubińskim :>

Kwazorka 06.04.2011 18:15

Ma plaży też jest mitryl.

Devilmouse 06.04.2011 18:29

Jak znaleĽć osobę która nie lubi Ko¶cioła Jakubińskiego??? Proszę pilnie o odpowiedĽ :)

sabcia83 06.04.2011 19:52

pytanko moja misja jwst tego typu ze, mam rzucic klatwe :przyjazn: na ce, zrobilam ta klatwe wszystko ok, ale jak daje na chopka rzuc klatwe to nie pojawiami mi sie jak do tego mam podejcs, z gory dzieki

Elirecien 06.04.2011 20:48

Ile mniej więcej trzeba z kim¶ spędzić czasu żeby pojawiła się opcja zaproponuj małżeństwo? Czy to bardzo długo trwa? Bo mam w misji ze mam wziasc slub. Jestem z ta osoba na etapie najlepszy przyjaciel już od dosc dlugiego czasu i nie wiem co zrobic zeby pojsc dalej?
Mam jeszcze pytanie: co zrobic zeby np wypic z kims piwo w karczmie? Bo podobno tak mozna, ale ja nie wiem jak to zrobic
Bd bardzo wdzieczna za pomoc

[email protected] 06.04.2011 21:38

Czy wie kto¶ jak przej¶ć misję "otwarcie sali tronowej" niby trzeba znaleĽć odpowiedni± osobę ale nie wiem gdzie i jak...

Searle 07.04.2011 07:37

ELIRECIEN - stosuj interakcje romantyczne. A zaprosić sima do karczmy możesz poprzez gołębia pocztowego. Tam uwarzyć w beczce napój i go podać osobie zaproszonej.

CZAROWNICA - jak dokładnie brzmi polecenie?

ewwa 07.04.2011 08:05

WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kim¶ szermierkę...
wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleĽć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.