![]() |
Odp: Ts-¦redniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Skad zdobyć " Mitryl " ?? :) [kamień jaki¶ tam]
|
między klasztorem piotreańskim a jakubińskim :>
|
Ma plaży też jest mitryl.
|
Jak znaleĽć osobę która nie lubi Ko¶cioła Jakubińskiego??? Proszę pilnie o odpowiedĽ :)
|
pytanko moja misja jwst tego typu ze, mam rzucic klatwe :przyjazn: na ce, zrobilam ta klatwe wszystko ok, ale jak daje na chopka rzuc klatwe to nie pojawiami mi sie jak do tego mam podejcs, z gory dzieki
|
Ile mniej więcej trzeba z kim¶ spędzić czasu żeby pojawiła się opcja zaproponuj małżeństwo? Czy to bardzo długo trwa? Bo mam w misji ze mam wziasc slub. Jestem z ta osoba na etapie najlepszy przyjaciel już od dosc dlugiego czasu i nie wiem co zrobic zeby pojsc dalej?
Mam jeszcze pytanie: co zrobic zeby np wypic z kims piwo w karczmie? Bo podobno tak mozna, ale ja nie wiem jak to zrobic Bd bardzo wdzieczna za pomoc |
Czy wie kto¶ jak przej¶ć misję "otwarcie sali tronowej" niby trzeba znaleĽć odpowiedni± osobę ale nie wiem gdzie i jak...
|
ELIRECIEN - stosuj interakcje romantyczne. A zaprosić sima do karczmy możesz poprzez gołębia pocztowego. Tam uwarzyć w beczce napój i go podać osobie zaproszonej.
CZAROWNICA - jak dokładnie brzmi polecenie? |
WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kim¶ szermierkę... wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleĽć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |