TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Nadine 12.06.2011 10:58

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

w sumie mam w domu dwie simki -blizniaczki, nastolatki i ozywionego wymyslonego przyjaciela. jedna z nich poslalam do szkoly z internatem, tej artystycznej :p i pojawil mi sie komunikat, ze w srode bedzie studniowka, wiec WP zaprosil, ta ktora akurat byla w domu. nadeszla sroda, mieli wyjsc i nagle w domu pojawila sie ta ze szkoly z internatem : o w sumie nie poszlam nia na ta studniowke, wiec ona caly czas chodzi po domu, mozna nia grac i tak dalej, ale w sumie mam za duzy tlok w tej rodzinie, bo ostatnio znowu urodzily sie bliznaczki. ona po dwoch trzech dniach tam nie wraca [tj. do szkoly], nie da sie jej wydalic, czy zapisac ponownie, a co jakis czas sie wyswietla, ze nabyla nowe umiejetnosci jak perkusja, czy pianino :o to jakis bug od ea, czy takie spontaniczne wizyty w domu sa na porzadku dziennym? w takim razie jak moge ja odeslac do szkoly? chocby jakim kodem

LukOle 12.06.2011 11:58

Plac zabaw mi się usunął

Może mi ktoś przesłać na mój e-mail plac zabaw z tego dodatku? Przypadkiem mi się usunął :/ . Z góry wielkie dzięki .

Karel13 12.06.2011 12:01

Odp: Plac zabaw mi się usunął

Myślę, że użytkownikom łatwiej byłoby Ci pomóc, gdybyś jednak podał swojego maila.

CuteDream 12.06.2011 12:30

Mam pytanko, czy Wasze simy też pomimo posiadania samochodu i tak jeżdżą wszędzie taksówką czy tylko mi coś się pobugowało?

neville 12.06.2011 13:45

Musisz kliknac samochód :P

Pawek 12.06.2011 13:53

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1405217)
No co Ty? Serio...? Skad wiesz? Czemu sie nie da isc do 10?

Nie wiem. Pewnie twórcy gry mieli takie "widzimisie".

EJ70 12.06.2011 14:13

Cytat:

Napisał CuteDream (Post 1405330)
Mam pytanko, czy Wasze simy też pomimo posiadania samochodu i tak jeżdżą wszędzie taksówką czy tylko mi coś się pobugowało?

U mnie bez problemu jeżdżą samochodami, klikam na miejsce do którego mają się udać, a oni sami używają samochodu.

FakeYourDeath 12.06.2011 14:14

a auto nie jest u innego sima w wyposazeniu?

CuteDream 12.06.2011 14:18

Alyson, nie, stoi na podjeździe, ma ustalonego właściciela a i tak nawet właściciel wszędzie taksówką jeździ. Autem jedynie jeżdżę, gdy przez nie wybiorę opcję, że chcę jechać na parcelę publiczną, a wcześniej z podglądu mapki mogłam wybrać miejsce i sim jechał autem... Właśnie sprawdziłam i nawet zwzywa taksówkę, gdy auto ma w wyposażeniu...

LukOle 12.06.2011 14:45

Odp: Plac zabaw mi się usunął

Cytat:

Napisał karel13 (Post 1405323)
myślę, że użytkownikom łatwiej byłoby ci pomóc, gdybyś jednak podał swojego maila.

gg: 26516319

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05.