![]() |
Odp: Zdjęcia i filmy z CAP-u.
Cytat:
P.S: http://www.youtube.com/watch?v=vl43IuR4Wbg xD |
Jeszcze fajniej byloby, gdyby gra pojawila sie wczesniej w sklepach... Oby tak sie stalo !!! ;P
|
czym polecacie zrobic zdjęcia zwierząt a CAPIE ?
|
polecam robić zdjęcia w CAPie przyciskiem C ;D
Screeny znajdziesz w Documents and Settings/nazwa użytkownika/Electronic arts/ the sims 3/screenshots :) |
Cytat:
Gdy masz w SavedSims plik ze zwierzakiem, to wtedy W GRZE możesz wybrać go w CAP w dziale gotowych zwierząt. Z samym plikiem, z pozycji komputera, nic nie zrobisz, możesz oczywiście zmienić mu nazwę czy przenieść do innego folderu, ale otworzyć się tego nie da. |
Cytat:
|
hehe no miejmy nadzieje ze zwierzaki beda predzej ja juz od 2 tygodni co sobote sprawdzam w sklepach czy aby napewno juz ich nie ma :D ale widzialam ze polki juz stoja gotowe i czekaja za zwierzakami :D
|
O ja cię ******** :D Myślałem, że dziś jest Wrzesień i, że jeszcze tyle dni do premiery xD A to już 11 dni :D Ale jestem poryty xD xD xD xD xD xD
|
|
Cóż moim zdaniem CAP wygląda bardzo ładnie,jest dobrze dopracowany i są dosyć zaawasnowane opcje.Owiele lepiej się w nim mi tworzy niż w dwójce myślę że twórcy bardzo się postarali.Krócej pisząc CAP oceniam 10/10 ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:21. |