![]() |
Odp: Problemy z grą
anie_1981 - ona posiada wersję płytową wszystkich dodatków i samej 3 także.
z pewnością napiszemy do pomocy technicznej, nie wpadłyśmy na to :). Dzięki. |
No to skoro ma wersję płytową, to nie rozumiem, po co jej EA Download manager... Instaluje się po kolei dodatki z płyty i każe się instalować łatkę programowi instalującemu grę... Czyli nie ściąga się niczego z internetu, bo wszystko jest na płytach.... Jeśli ma Zwierzaki, to na płycie Zwierzaków jest najnowsza łata... Tak więc niczego więcej nie trzeba doinstalowywać.
|
Hej mam problem grałam sobie przed chwilą moją rodzinką i psy miały interakcje obwąchuj się czy jakoś tak i jak anulowałam u nich tą opcję to się wogóle nie ruszały tylko wąchały itd i co ja wezmę nową interakcję to nic psy nie robią:/ i co mogę w tej sytuacji zrobić? poproszę o pomoc:)
|
RESETSIM nazwa zwierzaka
|
octavessens dzięki wielkie:)
|
Problem z grą the sims 3 zwierzaki
Witam. Przed chwilką ściągnęłam sobie the sims 3 zwierzaki.
Przy instalowaniu pojawia mi się komunikat,że teraz musi być zaktualizowana gra the sims 3. Ja nie chce aktualizować. Czy jest jakaś możliwość ominięcia tej aktualizacji? |
Nie popieramy na tym forum piractwa...
|
ktos znalazl by mi najnowsze sterowniki do radeon xpress 1150? bo jestem jakis tepy i ne umiem znalesc
|
Wpisujesz w google radeon xpress 1150 sterowniki... Gotowe! :D
|
Nie wiem czy pytanie wcześniej pojawiło sie w wątku, ale zaryzykuje i zapytam :D
Otóż mój problem polega na tym, że jeśli chcę stworzyć lub zaadoptować konia w The Sims 3 Zwierzaki, obraz w grze staje się ciemniejszy, potem znowu jest normalny, chwile się pozacina i miga na przemian ciemny - normalny, ciemny - normalny, tak "mruga" i muszę resetować komputer, co jest bardzo uciążliwe, bo gra sama w sobie ładuje się dość długo. No i nie mogę korzystać ze wszystkich opcji gry - nie moge mieć konia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02. |