TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Ariall 17.08.2012 12:20

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Surfingu pewnie nie będzie. :< Cóż, zostaje nam się cieszyć z tego, co już oficjalnie potwierdzone, jak np. sam fakt kąpieli w jeziorach/rzekach/morzach.

Świetnie wygląda proces opalania się :D Już nie mogę się doczekać <3

anie_1981 17.08.2012 14:32

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1567904)

Zobaczę jak wygląda to miasto, zwłaszcza, że twórca wpadł na bardzo dobry pomysł dostarczenia też CC, i to w wygodnej formie. Zazwyczaj podają długą listę linków do CC, która mnie przynajmniej, od razu odstrasza od pobierania. Mam też nadzieję, że gra nie będzie się tam jakoś cięła, bo zazwyczaj miasta\domy z GW strasznie mi się tną.

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1567904)
A co do kąpiących się w Chinach - ja nie wiem mnie to zdjęcie nie rusza, ot dwóch simów w wodzie ;p

Kąpiący się w Chinach są super! :D Jak cię mogło oblecieć takie czaderskie zdjęcie ? :P To zdjęcie jest bardzo inspirujące, aż mi się chce jechać Simami na wakacje, ale dopiero jak będę miała CRP. Co to za Egipt, gdzie nie można sobie popływać, a żar z nieba się leje... Szkoda, że nie będzie pogody w miastach wakacyjnych, w Egipcie pasowałyby fale gorąca... :( Ale może to i lepiej... Simy zimą pojadą do Egiptu i mają "trochę słońca".

Levkoni 17.08.2012 16:32

To może jest jeszcze jakieś inne zdjęcie kąpieli w Chinach?? Ale ja widziałem tylko to w tym jeziorku dwóch simów i kamera tak z oddali na nich patrzy, no i nijak nie potrafię tym zdjęciem się zajarać :P

A domy z giełdy wymiany itp pewnie Ci się tną dlatego, że często są po prostu napstrzone wieloma różnymi gadżetami, tak mi się wydaje :)

tallje 17.08.2012 17:06

Cytat:

Napisał maxiuwa (Post 1567844)
Jeśli was to interesuje-został opublikowany kolejny wpis na blogu producenta. Jak pamiętacie lub nie ostatnio została przedstawiona nam wiosna i jej możliwości. Tym razem przenosimy się w lato. Macie linka: http://www.thesims3.com/community/bl...?blogid=448168 niestety po angielsku ale cóż :D Mam nadzieje że pomogłem :D

Świetne, strasznie lubię to lato w simach ** Opalanie jest ekstra, i te fajerwerki... Nie mogę się doczekać, aż pokażą nam zimę
: o

e: Nie mogę znaleźć tego artykułu o wiośnie, pomocy, muszę to zobaczyć!

e2: Dobra, już mam XD Co do tej wiosny, to strasznie podoba mi sie ten fragment artykułu:

Cytat:

" In additional to weather, colors also play a large part in seeing the changing seasons. Through the thick of winter snowstorms, spring is welcomed with a fresh burst of color. The trees will start to re-grow their leaves, and you'll see our new collectable wild flowers sprouting throughout the town. Sims can pick and gather these wildflowers to add an extra pop of color to their homes. Although be warned, they may be susceptible to seasonal allergies. Don't worry though, a quick trip to the hospital to get an allergy shot will clear your Sims' symptoms quickly."

<3

Shattered 18.08.2012 18:49

Jejciu jestem taka podekscytowana tym dodatkiem że chyba się zsiusiam..
Mam nadzieję że ubrania i fryzury dochodzące w dodatku będą ładne.
Szkoda że nie będzie szklarni ani ogrodnika.
Aczkolwiek cieszę się że wreszcie dodadzą chorobę.. szkoda że tylko jedną. No ale będzie też alergia na kwiaty

maciu67 18.08.2012 20:41

Z tego co czytałem nie będzie można umrzeć przez zamarznięcie. Gdy sim przewraca się z zimna podchodzi do niego inny i go przytula.

Laselight 18.08.2012 21:27

CPR będzie świetne. Tak chciałam , żeby był dodatek pogodowy z chorobami. :)
Ciekawi mnie jak będzie wyglądać BP , KJ , AP , TB zimą i latem. Już sobie wyobrażam jak w KJ pływają w tej sztucznej wodzie :P. Albo śnieg w BP. Niezłe to będzie. Już chcę listopad.

easey 19.08.2012 08:25

choroba? fajnie ^^ dziwiło mnie to, że w podstawce nie było chorób :| tylko zatrucie pokarmowe? może to tylko u mnie ich nie ma :p

Shattered 19.08.2012 09:17

Tylko przeziębienie będzie

tallje 19.08.2012 09:49

ale to zawsze coś! :3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:03.