![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Surfingu pewnie nie będzie. :< Cóż, zostaje nam się cieszyć z tego, co już oficjalnie potwierdzone, jak np. sam fakt kąpieli w jeziorach/rzekach/morzach.
Świetnie wygląda proces opalania się :D Już nie mogę się doczekać <3 |
Cytat:
Cytat:
|
To może jest jeszcze jakieś inne zdjęcie kąpieli w Chinach?? Ale ja widziałem tylko to w tym jeziorku dwóch simów i kamera tak z oddali na nich patrzy, no i nijak nie potrafię tym zdjęciem się zajarać :P
A domy z giełdy wymiany itp pewnie Ci się tną dlatego, że często są po prostu napstrzone wieloma różnymi gadżetami, tak mi się wydaje :) |
Cytat:
: o e: Nie mogę znaleźć tego artykułu o wiośnie, pomocy, muszę to zobaczyć! e2: Dobra, już mam XD Co do tej wiosny, to strasznie podoba mi sie ten fragment artykułu: Cytat:
<3 |
Jejciu jestem taka podekscytowana tym dodatkiem że chyba się zsiusiam..
Mam nadzieję że ubrania i fryzury dochodzące w dodatku będą ładne. Szkoda że nie będzie szklarni ani ogrodnika. Aczkolwiek cieszę się że wreszcie dodadzą chorobę.. szkoda że tylko jedną. No ale będzie też alergia na kwiaty |
Z tego co czytałem nie będzie można umrzeć przez zamarznięcie. Gdy sim przewraca się z zimna podchodzi do niego inny i go przytula.
|
CPR będzie świetne. Tak chciałam , żeby był dodatek pogodowy z chorobami. :)
Ciekawi mnie jak będzie wyglądać BP , KJ , AP , TB zimą i latem. Już sobie wyobrażam jak w KJ pływają w tej sztucznej wodzie :P. Albo śnieg w BP. Niezłe to będzie. Już chcę listopad. |
choroba? fajnie ^^ dziwiło mnie to, że w podstawce nie było chorób :| tylko zatrucie pokarmowe? może to tylko u mnie ich nie ma :p
|
Tylko przeziębienie będzie
|
ale to zawsze coś! :3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:03. |