![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Aby sim mógł się oświadczyć musi przebyć przez rodzaje więzi:
Zauroczenie->związek->zaręczyny Może Twoja simka spłatała Ci figla podczas wolnej woli i ma już partnera? Spróbuj zresetować simkę albo zmienić rodzinę :| |
i jeszcze jedno pytanie - w tym nowym mieście to wszyscy macie tak,że w klubach nie ma barmanów, sami się muszą obsługiwać? dlaczego tak? to tak trochę bez sensu -.-
|
W MF cały czas mam zachmurzone niebo w nocy. Przeszkadza mi to, bo jeszcze nigdy nie widziałam pełni... Wy też tak macie? To wina gry?
|
Jean - z tego co mi się wydaje, to w knajpach w MF są zwykle barki. By był barman, potrzebne są te "profesjonalne".
|
dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
|
Gdzie w Sunset Valley znajdę Wóz cygański?
|
Sama musisz go chyba wstawić...
|
Mam nastolatka-czarownika. Jak sprawić by stał się człowiekiem?
EDIT: Okej. Nie ważne. Potrzebny jest Silny Eliksir Uzdrawiający. |
A ja mam pytanie natury prokreacyjnej :D
Zachciało mi się moim simom sprezentować trojaczki. Aby ta zachcianka miała moc, kupiłem żonie niejakiego Oscara S. nagrodę szczęścia życiowego "wzmożona płodność". Jakby tego było mało, pan Oscar S. przygotował również dwie fiolki mikstury prokreacyjnej, która zwiększa szanse na bliźniaki i trojaczki. Małżonkowie zażyli specyfiku przed małym bara-bara no i po trzech dniach żonka wylądowała w szpitalu na oddziale położniczym... i powiła jednego tylko syna -_- Tak więc ja się pytam. Czy coś zrobiłem źle? Czy może te mikstury trzeba wypić jak simka jest w ciąży, a nie przed bara-bara? Czy po prostu taka jest kiepska jakość tych mikstur prokreacyjnych? |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41. |