TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Lubie 14.12.2014 17:19

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Ale tego nie było, nie ma i nie zanosi się by było. "Co by było gdyby..."
Wydaje mi się, że jak takie coś się pojawi, to admini odpowiednio zareagują i nie potrzeba drążyć tematu. :)

Liv 14.12.2014 17:39

Lol, i to jest w Księdze skarg i zażaleń?! :O

Nie stwarzajcie problemów tam, gdzie ich nie ma.

Tyle na temat.

Paździoch Menda Złośliwa 14.12.2014 19:45

był raz, sto lat temu i z ostrzeżeniem.

Ktoś tu najwidoczniej próbuje zaistnieć

Charionette 14.12.2014 20:05

Cytat:

Napisał Orbit (Post 1839668)
Ale gdyby się pojawił, to chyba nie ucieszyłabym się specjalnie. Nie lubię ludzi którzy robią krzywdę innym, ale screamer może poważnie zaszkodzić. Mam w nosie że to kogoś bawi, ale jak ktoś dostanie zawału lub gorzej to nie będzie mu do śmiechu.

Jak się coś takiego pojawi od razu odpowiednio zareagujemy.
Mam nadzieję, że moja wypowiedź rozwieje wszelkie wątpliwości ;)

La Tortura 25.12.2014 22:08

Nie wiem czy piszę to w dobrym temacie, ale chyba ta :|

Dostałam dziś warna za napisanie 'zgadzam się z lodzikiem i lepkimi paluszkami'. I okay - w regulaminie jest, że takie posty są złe.
Tylko, że spójrzcie na to z innej strony. Piszę posta "chcę zmienić parę". Krok drugi - wyskakuje jakas osoba i krzyczy "tylko jedna osoba chce zeby zmienic pare!!!11oneone". Okej. Wtedy pojawią się dwie osoby i napiszą, że popierają osobę nr 1 i chcą zmienić te pary, ale wtedy dostaną warna. Więc jak mamy wyrazić nasze poparcie dla jakiejś osoby? Pisać argumenty, które już zostały podane i powtarzać po poprzednikach - bezsensu...
Pomyślcie co by z tym zrobić, bo to naprawdę uciążliwe. Szczególnie wtedy, gdy liczy się zdanie większości, a nie jednostek. Bo ja nie widzę przyszłości dla dalszych dyskusji...

E: co by nie było - nie czepiam się samego faktu dostania warna :fun:

Caesum 25.12.2014 22:12

Ja tam nie widzę problemu, albo popierasz zdanie argumentami, dlaczego się zgadzasz, albo nie piszesz nic. Admini dobrze robią.
Administracja mogłaby za to najpierw dać warna neutralnego, żeby przypomnieć o takiej konieczności, a dopiero przy powtarzaniu się takiej sytuacji wlepić normalnego.

konformistyczny lodzik 25.12.2014 22:14

Cytat:

Napisał Szlachcic (Post 1840735)
Ja tam nie widzę problemu, albo popierasz zdanie argumentami, dlaczego się zgadzasz, albo nie piszesz nic. Admini dobrze robią.

rozumiem, że ten punkt regulaminu jest po to żeby nie było spamu, tak?
to jeszcze większy spam robi się, gdy przepisujemy to co osoba wyżej

poza tym, Ata dała tu kiedyś pomysł - coś takiego jak ''like'' z FB
jeżeli zgadzasz się z postem, dajesz lajka, po sprawie

La Tortura 25.12.2014 22:15

Szlachcic, ale jeśli jedna osoba wypowie się na dany temat i wyczerpie argumenty, wyskoczy jakiś pan X i powie "dla jednej osoby nic zmieniać nie będziemy" to wtedy ja np. chciałabym napisać, ze zgadzam się z tą osobą, by przykładowo administracja, organizator, ktokolwiek wiedziałby, że takie samo ma więcej niż jeden user.

poza tym chyba sam wołałeś o "lajki" na forum, chyba ze mi pamięć szwankuje hah

Caesum 25.12.2014 22:18

Wołałem o lajki, ale nie da się ich zrobić więc trudno. Pisanie tekstów typu "zgadzam się" bez żadnego rozwinięcia nie ma jednak sensu, zbędne marnowanie miejsca. Jeśli administracja wypowie się, że "dla jednej osoby nic zmieniać nie będziemy", no to wtedy oczywistym jest, że można napisać posta dopingującego użytkownika, ale jeśli nie ma takiej potrzeby to nie ma powodu by pisać w/w posty.

EDIT: Tzn, nie wiem jak z lajkami tak tbh. Kiedyś była reputacja, można by to włączyć znowu, ale coś nie widzę w tym kierunku żadnych działań.

Malfurion 25.12.2014 22:33

kl, koniec koncow, to nie ma sensu. Przy systemie reputacji widac w profilu kto, ile "lajkow" zebral i za co, tutaj jest to tylko i wylacznie post. Nie mam nic przeciwko ( i przedewszystkim nie lamiesz regulminu (o ile wymiary sie zgadzaja i wrzucasz je z swojej stronki ;P)) bys sobie w taki sposob wyrazala swoje zdanie, ale w ogolnym rozrachunku nie kazdemu bedzie sie zwyczajnie chcialo wrzucac takie zdjecia. Potrzeba czegos uniwersalnego :)

@edit widze, ze posty poszly do kasacji :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46.