![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
A w ogóle będą pożary?
|
Cytat:
|
Będą, bo na gameplayu chyba pierwszym, który nam wrzucili sim zapłonął robiąc ciastka, a dwa inne potem się z tego śmiały i umarły.
http://youtu.be/37WunnttqjY?t=6m48s W sumie, potem sim który płonął gasi pożar kuchenki bodaj. Tylko, kto go zgasił xD? |
W ogóle dziwnie wygląda ten pożar, w poprzednich seriach simy darły się i panikowały a ten w miejscu tup tup albo stoi i strąca płomienie z ubrania jakby był to niewidzialny pyłek. Prawie nie widać tych wspaniałych i rozbudowanych emocji.
|
Cytat:
(pożar około 7 minuty filmu) Tutaj mają więcej emocji. :) |
@up przecież to DOKŁADNIE ten sam pożar, który pokazałam ja ;)
|
Nasuwa mi się wniosek, że twórcy celowo zrobili grę tak sterylną i minimalistyczną stąd jednolite tło CAS wyglądające jak z wersji testowej, biały, prosty interfejs i jakby nieukończone, białe ekrany wczytywania... Niezbyt mi się podoba bo przez to wszystko gra wygląda jakby to cały czas była wersja beta. To jest niewyobrażalne, żeby płacić za to 200 złotych; już prędzej dwadzieścia. :p
|
Bindi właśnie są te emocje, bo simowie z salonu jak się dowiedzieli, że jest pożar to przybiegli w panice (właściwie nie wiem po co biegli do kuchni, mogli od razu wybiec z domu), a nie jak w trójce, że idzie mozolnie do kuchenki, jeszcze rozglądając się na boki. To było słabe. W samym pożarze dziwi mnie fakt, że zapłonął sim, a nie kuchenka, czy też garnek.
Piwusia, mi się akurat podoba taki CAS i nie wiem co cię tak nie zadowala. Że nie ma tam zasłonki i kanapy w tle? Przecież sim i tak nie mógł tam usiąść. Ktoś wcześniej jeszcze wspomniał o braku piwnic i coś o tle. Tak więc piwnic w ts3 (w podstawie) też nie było. A co do gór "namalowanych na tle" nie wiem po co się czepiać. Przecież nawet gdyby były wypukłe, to simowie nie mogliby się na nie wspinać, czy coś, a tylko zabierałyby niepotrzebnie miejsce. W ogóle gra jak na razie mnie bardzo zadawala i nic złego o niej powiedzieć nie mogę. Chyba.... |
Cytat:
|
Królewicz, mi się w ogóle wydaje, że czasem mówisz o innej grze :D
co do filmiku z trybu budowania podoba mi się to, że można fajnie rozmieszczać okna. tworzenie simów i budowanie to jedna z większych zalet czwórki, tylko tym może się ewentualnie bronić |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52. |