![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Zwykłe lenistwo twórców, twoje wytłumaczenia tego nie zmienią. Możesz tłumaczyć że czarne to białe, ale rzeczywistego koloru i tak nie zmienisz. ;)) Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
I to próbowałem wam właśnie powiedzieć w prostocie tkwi urok.
A też przyznam, nie potrzebnie wam wbijałem moje racje na siłę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pozwolę sobie jeszcze na chwilę wrócić do kwestii braku włamywaczy, majstrów i strażaków. Możliwe, że nie ma tych postaci dlatego, że w którymś z dodatków nasze Simy będą mogły być włamywaczami, opiekunkami do dzieci itp. Przydałyby się właśnie takie kariery, w których można sterować Simem. Wybór zawodów w postawce wydaje się naprawdę słaby; nawet nie ma żadnych zwyczajnych prac typu praca w armii, policji czy kariera nauczyciela... Oczywiście to raczej dojdzie w dodatkach, ale i tak niesmak pozostaje. Nie zdziwiłabym się gdyby zabrakło dodatku ze zwierzakami, bo jakoś nie wyobrażam sobie ich w czwórce. Nie chcę, żeby czwórka okazała się klapą bo naprawdę chętnie dam tej grze szansę; wciąż jest w niej parę aspektów, które mi się podobają. Jednak nie da się ukryć, że czwórka jest grą dla dzieci w większym stopniu niż jakakolwiek poprzednia część.
|
Cytat:
Taka ciekawostka - nie będzie żadnych recenzji gry przed jej premierą (chodzi o recenzje serwisów zajmujących się grami, itd.). Żaden serwis nie otrzyma Sims4 przed premierą. (http://honeywellsims4news.tumblr.com...er-the-release) I teraz pytanie - czy gra jest tak świetna, że nie potrzebuje takiej promocji? Czy może jest tak, że kiepskie recenzje spowodowałyby wycofanie preorderów przez jakąś część osób? Podobnie dzieje się z filmami - gdy film jest kiepski nie ma pokazu dla krytyków. |
Jeżeli ta gra ma coś super poza CAS, pewnymi elementami trybu budowy i oczywiście, emocjami, to twórcy dobrze to ukrywają. Jest to bardzo głupia reklama dla gry, wiecznie piszą o tym czego gra nie ma, a za to roztkliwiają się nad tymi samymi elementami, czy to o czym pisałam w pierwszym zdaniu. To najdziwniejsza reklama jaką w życiu widziałam, nawet można powiedzieć antyreklama...
|
Cytat:
Poza tym myślę podobnie. Nie wydarzy się już nic zaskakującego, a wszystkie elementy "wow" już pokazano. |
Lepiej nie pisać tu tekstów o piratach, bo możesz dostać bana. A technicznie rzecz ujmując, za wcześnie na wyciek prawdziwej TS4 do sieci, więc to ściema.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:47. |