![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Deszcz w podstawie ?
https://www.dropbox.com/s/20youqozug...5%82u.png?dl=0 Na zdjęciu widać dzieci taplające się w kałuży. https://www.dropbox.com/s/20youqozug...5%82u.png?dl=0 |
Wcale bym sie nie zdziwił, jakby któryś popuścił,a następny w tym chlupał bo woda :D
|
Cytat:
Może tak jak up ktoś się zlał a potem można w tym się pluskać. |
Mnie bardziej zdziwił tańczący mroczny kosiarz... albo ktoś za niego przebrany (gdzieś pod koniec filmiku)
|
Hmm.oglądając ten filmik doszłem do jednego,prostego wniosku.W tej części lepsze będą tylko interakcje międzysimowe.Reszta pozostała albo taka sama albo gorsza.
|
Na zwiastunie (0:38) zauważyłam, że dziecko Oliego i Basi jest do nich bardzo podobne. Chłopiec jest uroczą mieszkanką genów tej pary :love:
|
W 2 i 3 dzieci również są podobne do rodziców... Zwiastun nie wnosi nic nowego. Ot, taki sobie filmik.
|
Owszem, w poprzednich seriach dzieci również są podobne do rodziców, ale moim zdaniem nigdy aż tak jak tutaj. Podobieństwo jest uderzające, nie trzeba się przyglądać.
|
czyyy ja wiem. trójkowe dzieci strasznie przypominały rodziców, czasami była to skóra zdjęta np. z matki. dwójkowe zresztą też były podobne. a tutaj wydaje mi się, że to rpzez ten beret itp. nie sądzę, żeby dziedziczenie się czymś różniło.
|
@UP: No właśnie ja też tak myślę. Czasem by się chciało, żeby Simsowy dzieciak nie odziedziczył nochala po tatuśku, a tu niestety... nie ma lekko... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54. |