![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
no jeśli go przeniesiesz do innego miasta,to jak ma mieć kontakty z simami którzy mieszkają gdzie indziej?
praca zostanie,ale nie będziesz znał nikogo,tylko trochę swojego szefa (tak jak na początku pracy) weź rusz kiedyś swoją makówką,to oszczędzisz nam swoich głupich pytań... |
Wolę się upewniać a potem działać.
Ale i tak dzięki |
O której godzinie duchy w cmentarzu wychodzą z nagrobków?
|
23.00 - 00.00 i wracają około 5.00 nad ranem
|
Hejka.
Do czego służy kod BuyDebug czy jakoś tak i to działa w podstawie czy trzeba mieć jakiś dodatek? |
ten kod odblokowuje w trybie kupowania obiekty, które są w grze, ale niekoniecznie do kupienia w normalnej rozgrywce, np. gnomy, pozytywki, różne ozdoby, grobowce itp. Chyba nie trzeba mieć żadnego dodatku, spróbuj.
|
Bo słyszałem,że ten kod działa od Wymarzonych Podróż ale sprawdzę.
|
Cytat:
I koniecznie przed wpisaniem w konsolę kodów "BuyDebug" musisz najpierw wpisać "testingcheatsenabled true". |
mam pytanie odnośnie ćwiczeń a wiec zaadoptowałam dziecko i było grube gdy simka była już dorosła chciałam zeby schudła no i udało sie ale nabrała okropnego umięśnienia :/ co mnie zawsze wkurza! są jakieś ćwiczenia ale tylko na zrzucenie wagi a zeby nie nabrać umięśnienia? albo czy można jakoś dzięki kodu wrócić do CAB ?
|
sądzę że jogging i ćwiczenia na bieżni z pewnością nie dają umięśnienia;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:30. |