![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
nie powiedziałem że oczekuje tylko kotów, też chce wszystko i jeszcze wiecej :D |
Cytat:
Kto chce, może sobie odliczać, jeszcze tylko 6 tygodni do premiery ;) W porównaniu z tym, kiedy był wyciek trailera w marcu to mały pikuś ;) |
tak jeszcze 6 tygodni zostało z czego się cieszę bo za 6 tygodni moje simy będą miały kota w swoim domu.:D Na początek stworzę swoją rodzinkę do przetestowania dodatku i zobaczę jaki on jest oby był lepszy od zwierzaków w the sims 2.
|
Ja też oczekuję wszystkich zwierząt, koni najbardziej, kotów wcale, bo i tak nie będę ich mieć. Nie uważam, żeby mnie Misza obraziła :P Niby czym... Fakt jest taki, że jestem nawiedzoną maniaczką koni i to jest dla mnie najfajniejsze zwierze pod słoneczkiem :D
|
Ja też lubię konie kiedyś nawet jeździłam konno ;) moje simy na pewno będą miały konia.
|
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...DbqXQzklp-wf5q
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...-9QNyJuYpcXRxg Jak można kota nie pokochać ? Zobaczcie te jakie na górze fajne. Wracając do gry, zdjęć, nowości, premiery to mam nadzieje, że gra będzie parę dni przed premierą w sklepach, zdjęcia średnie, ale zawsze coś pokazują, no i niech sterowanie zwierzakami nie stanie się monotonne, przewidywalne, nudne |
@up: mnie tam to jakoś nie rusza, i tak nie lubię kotów :)
Ale w grze na pewno będę mieć chociaż jednego, żeby wykorzystać dodatek w pełni. Nóż widelec okażą się fajne i będę mieć je na dłużej, ale w to wątpię, bo jednak niechęć do kotów robi swoje ;) |
Fajnie, gdyby zrobili takiego ptaka do hodowli :D :
Link Dla mnie koty są najsłodsze i najfajniejsze ze zwierząt, razem z delfinami, ale ich raczej nigdy nie będę mieć :( |
Moim ulubionym zwierzęciem z wyglądu zawsze będzie Ognica pstra :). Pod względem charakteru - pies.
Ejak - Nie ruszyły mnie te zdjęcia, ani trochę. Chociaż może te zielone oczy u kota na drugim zdjęciu, ale to tylko oczy. |
Ja koty lubię tak pół na pół, ale najbardziej konie, psy, króliki i jakieś wiewiórki o których rozmawialiśmy parę stron temu :D.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:42. |