![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Cytat:
Poza tym nie lubię: - uczyć dzieci czytać (bo zawsze coś się stanie i simowie przerywają akcję lub wcale do tego nie dochodzi) - kupować ubrań - skłóconych simów :D (taki sim codziennie przychodzi i przewraca śmietnik, a jak ja tego nie zauważę to pojawiają się karaluchy i wszyscy są chorzy -.-) - zdobywać przyjaciół do czegokolwiek |
Ja nie lubię jak kilka razy moja simka co zajdzie w ciążę to rodzi bliźniaki. Bo Bliźniaki są bardzo wymagające i najczęściej moje simy nie nadążają ich uczuć mówić, chodzić, itd.
|
Ja nie lubię gdy ktoś ciągle wyciąga dziecko z kojca i zdobywać przyjaciół do pracy.
|
a mnie drażni nauka magii... prędzej się sim emerytem stanie niż nauczy się tych wszystkich zaklęć :P
|
^ Akurat magii simowie uczą się za szybko :o Fiku miku i już po zabawie :c
Mnie denerwuje to, że simowie strasznie dużo zarabiają... Naprawdę, nie da się zrobić biednej rodziny w tej grze. Raz miałem jakąś biedną rodzinę i simowi wyskoczyła karta kariery i za dobry wybór dostał aż 50 000$! Nie mówiąc już o awansie, za który łącznie dostał jakieś 17 000$... |
@Kamil, akurat w tych kartach można cały majątek stracić, moja rodzina miała raz około 48 tys., wybrałam źle i straciłam 50 tys., czyli miałam zero, a mieli jechać na wakacje po tym jak ten facet miał wrócić z pracy ;_;
mnie denerwuje wiele rzeczy, m.in. to, jak sim ma obawę, że jakies zwierze coś gryzie/drapie, przez takie coś można dużo tych punktów stracić :/ denerwuje mnie jak wampiry się budzą w środku dnia albo jak pracownicy się zwalniają po pierwszych 3 godzinach pracy :P i... DZIECI, są denerwujące pod wieloma względami :P |
Cytat:
|
Nie lubię zatrudniać simów do pracy we Własnym Biznesie, bo potem oni gdzieś idą (np. na lodowisko) i nie chcą zejść.
A w podstawie to niezbyt lubię tworzyć domy... |
1.Budować i dekorować domy z wieloma pokojami ( dużo czasu to zajmuje).
2.Normalnego starzenia się simów. 2.Ładowania gry, otoczeń itp. 3.Podnosić ciągle kosz jak ktoś go kopnie. 4.Gdy jest mało miejsca w domu. 5.Wizyt opieki społecznej i komornika -,- |
O dziwo nie lubię gdy po moich ulubionych Simów przychodzi Śmierć... co rozumie się także przez ich zabijanie :P PS: nie utopiłam żadnego Sima w basenie hehe :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:32. |