TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

=>kl@udiaa<= 15.02.2004 17:56

Sorry ale o jakich smokach mówicie? Mam dodatek abrakadabra ale co za smoki?? Gdzie takiego kupic??? :blink:

Ersa 15.02.2004 18:15

Cytat:

Originally posted by CeZaReK@Feb 15 2004, 06:56 PM
Bonjour!
Ja miałem dwa smoki: Biały i różowy, pierwszy nazywał się Wulkan, a drugi Pochodnia. Jak mam białego to nie wiem co robiłem z nim jak był jajem, ale aby mieć różowego należy go 15 razy obrócić, 10 razy kołyska i około 2 razy muzyka po 5 minut. Jak mieć czarnego smoka?
Spasiba!
Sayonara!

Och, czarnego smoka mozna mieć tylko z neta :) Nie wierzę również, aby był biały smok :) W anglielskej recenzji pisało, że są tylko trzy smoki :) Klaudia, smoki możesz kupić u wampirzycy Wiki, a dokładniej to smocze ganizdo :)

CeZaReK 17.02.2004 08:55

Bonjour!
Jak ściągnę se smoka z internetu to będzie trzeba miec zwierzaki? Jak nadawać smokom imiona?
Spasiba!
Sayonara!

Raf_use 17.02.2004 11:08

Aby ostatecznie rozwiac watpliwosci dotyczace zielonych smoków, pisze tego posta :P
Otóż zielone smoki nie istnieją...sprawdzilem to otwierajac plik ExpansionPack7.far (gdzie znajduja sie wszystkie rozszerzenie do abrakadabry) programem FarOut...Wśrod tych wszystkich dodatkow znalazłem skiny smoków i są ich tylko 3 rodzaje - żółte, czerwone i fioletowe <_< Tak więc możecie mi wierzyć bądź nie( kto potrafi niech sam sprawdzi), ale zielonego smoka nikt nie bedzię mieć, chyba że go ściągnie z netu, Koniec B)

Nilka 17.02.2004 11:29

No to w takim bądź razie jestem daltonistką.. ;)

Raf_use 17.02.2004 11:34

Cytat:

Originally posted by Nilka@Feb 17 2004, 01:29 PM
No to w takim bądź razie jestem daltonistką.. ;)
Wiesz Nilka, nie twierdze że zaraz jesteś daltonistką :P Mogłaś pomylić żółtego smoka z zielonym, zdaża sie, zwlaszcza jak długo grałaś... ;)

Cr@sh 18.02.2004 09:05

a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.

Liop 19.02.2004 14:34

Cytat:

Originally posted by Cr@sh@Feb 18 2004, 11:05 AM
a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.
no było by fajnie :P
moim zdaniem do takiej magicznej rodzinki pasuje bardziej czarny kot niż smok

..:Zoja:.. 21.02.2004 19:37

Chyba wiem dlaczego u jednych ten zielony smok a u innych nie... Może w jednych płytkach przypadkiem są te pliki w innych nie.... :rolleyes: Prosze nie bić ja tylko przypuszczam... :)

Sebastian 21.02.2004 19:50

Ale mój kolega miał zielonego smoka i nazywał się liść i napewno go nie ściągną bo nie ma internetu!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45.