![]() |
wiem że to nie jest pytanie ale niechciałam zaśmiecać forum mam takie coś co może zmienić matrix-owego sima:Potrzeba na studiach wchodzimy w Przedmieście ,gramy rodzinką X ,wchodziwy w tryb kupowania, w sypialnie w stoliki i tam powinna być komoda stawiamy ją gdzie chcemy,czekamy aż jakieś simy przyjdą (oprucz sfatki) i klikamy simem żeby go przywitał ,potem klikamy na komode i wybieramy opcje np.,,umaluj....magda" :smilea: :smilea: :smirk:
|
Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?
Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ? |
Cytat:
|
Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego :(
|
Cytat:
A może to jakieś dodatki z netu przeszkadzają? |
Mam małe pytanko
Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac. :O
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06. |