TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Sacline 17.10.2005 14:24

wiem że to nie jest pytanie ale niechciałam zaśmiecać forum mam takie coś co może zmienić matrix-owego sima:Potrzeba na studiach wchodzimy w Przedmieście ,gramy rodzinką X ,wchodziwy w tryb kupowania, w sypialnie w stoliki i tam powinna być komoda stawiamy ją gdzie chcemy,czekamy aż jakieś simy przyjdą (oprucz sfatki) i klikamy simem żeby go przywitał ,potem klikamy na komode i wybieramy opcje np.,,umaluj....magda" :smilea: :smilea: :smirk:

KubaS 19.10.2005 12:53

Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?

Lea 20.10.2005 01:26

Cytat:

Napisał KubaS
Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?

Jedyne co przychodzi mi do głowy to dach na tym poziomie na którym chcesz stawiać te sprzęty a nie piętro wyżej. Nie przebudowywałeś tego nowego domu?

madziaq 20.10.2005 16:50

Cytat:

Napisał Lea
Jedyne co przychodzi mi do głowy to dach na tym poziomie na którym chcesz stawiać te sprzęty a nie piętro wyżej. Nie przebudowywałeś tego nowego domu?

nie to chyba nie to... u mnie tez byl problem tyle ze stolem do gry w karty. nie dalo sie ustawic razem z krzeslami przy scianie... a druga rzecz obrazy przenisione w ekwipunku nie znikaja przy niskich scianach... to troche denerwujace.

Nesy 22.10.2005 08:23

Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?

Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ?

twój stary 22.10.2005 08:59

Cytat:

Napisał _AgAtA_
Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?

Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ?

jeżeli zainstalowałaś tego do NŻ, to on poprawia błędy także z NS, więc tego do NS nie musisz już instalować

Fraise 22.10.2005 10:30

Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego :(

Lea 22.10.2005 11:20

Cytat:

Napisał StelliX
Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego :(

Może postaw ten stół na wolnej przestrzeni i sprobuj postawić 4 krzesła (jak do jadalni), blisko tego stołu. U mnie to działa. Potem mogę cały zestaw (stół i krzesła) przestawić gdzie chcę.
A może to jakieś dodatki z netu przeszkadzają?

Domanika 22.10.2005 22:42

Mam małe pytanko

Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac. :O

berata 22.10.2005 22:43

Cytat:

Napisał Domanika
Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac. :O

Dziecko będzie normalne. Już było to pytanie...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06.