![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Nigdy jakoś mi się to nie rzuciło w oczy. Idę sprawdzić.
|
no popatrz ciekawe... ja już nie sprawdzę bo Morti nie żyje u mnie... chybaże u Kasandry jak uda mi się wejść w jej rodzinkę...
jak ktoś sprawdzi może dać screena :) |
Ja mogę sprawdzić, bo Mortimer i Bella są u mnie wampirami, ale podejrzewam, że Omega zrobi to szybciej :D Sama jestem ciekawa...
|
ja też jestem ciekawa:)Niestety teraz nie mam dostępu do simsów:(
|
Cytat:
Ten w ogródku Cwirów? :| Tam jej nie ma! Cytat:
EDIT: up@ Co?! :O Alex adoptowany? U mnie nie maja takiego wspomnienia! :| |
Bella nie żyje !!!
Mam na to dowody: - można umówić się z nią na randkę, ale po wprowadzeniu się po kilku dniach zamienia się w ducha - w Dziwnowie była prawdziwa Bella, ale umarła i wstawiono klona (dowód: w SimPE w Dziwnowie są dwie Belle). Wytłumaczenie: - Bellę porwali kosmici i ją zwrócili - twórcy gry wyprowadzili Bellę od Mortimera i przenieśli ją do Dziwnowa - Bella umarła w Dziwnowie chyba mając 24 dni do stania się emerytem (wtedy stała się u mnie duchem). Dlatego Bella w drzewie genealogicznym jest jako żywa, gdyż nie umarła w Miłowie i pamięć tej okolicy nie odnotowała jej zgonu. Próbowałem kiedyś z innymi postaciami. Przeniosłem Simkę z Miłowa do Dziwnowa. Ona zmarła, a jej dzieci w Miłowie mieli w drzewku genealogicznym matkę żywą. PS. W The Sims 3 Bella powraca jako dziecko, gdyż gra opisuje losy Miłowa przed The Sims 1. http://sims.wikia.com/wiki/Bella_Goth |
Czy to ma znaczyć, że będziemy grali Bellą i jej rodzicami?, a jej brat Wacław chyba czy jakoś tak on też będzie uwzględniony? A tak w ogóle skąd Ty to wiesz Marekosie?
|
Bela jako dziecko ? Super nawet nie zdąży zostać nastolatkiem - zginie w pożarze he he
|
Z tej strony internetowej to wiem. A prawda o Belli to wynik moich badań w SimPE.
|
Zaraz czy ja jestem głupi czy czegoś tutaj nie rozumiem piszesz Marekosie, że z tej strony to wiem tzn.? z której?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:28. |