TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Własny Biznes - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28334)

pocia 22.08.2006 22:00

Cytat:

Napisał Kiiniia94
Jak można wstawić muzykę, np. Tokio Hotel "Schwarz" do gry The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży The Sims 2 Własny Biznes :O Nie wiem jak to zrobić :no: ... Proszę Pomóżcie :gu: ...

w poradnikach jest poradnik jak to zrobic:)

Lissaa 02.09.2006 13:57

Mam pytanie...
Mieszkam w Londynie, chciałabym sobie kupić dodatek The Sims 2 Pets, ale nie wiem, czy tam będzie język polski, i będzie cała gra po Polsku, czy tylko instalacja. Czy ktoś może mi pomóc i odpowiedzieć na to pytanie??? Pozdro :)

Paula098 06.09.2006 14:24

Mam Pytanko!!!

Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w tym dodatku kupic roboty *lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!!
;( niestety nie mam pojecia jak to sie robi :( :con: :(( licze na odp. :))z góry dziex
.................................................. ...............................................
Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane :D

Paula098 08.09.2006 13:28

Pomocy!!!

Cytat:

Napisał Paula098
Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w tym dodatku kupic roboty *lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!!
;( niestety nie mam pojecia jak to sie robi :( :con: :(( licze na odp. :))z góry dziex
.................................................. ...............................................

:)))))) :D

Eámanë 08.09.2006 14:17

Maszyna do robienia robotów :P Roboty podobne do ludzi można tworzyć dopiero po uzyskaniu złotej rangi.

Paula098 13.09.2006 11:53

Jak??

Cytat:

Napisał Eámanë
Maszyna do robienia robotów :P Roboty podobne do ludzi można tworzyć dopiero po uzyskaniu złotej rangi.

Ale ja to zrobic zeby miec zlota range i jaka sprzedawcy , itp. ??
:O :O ;( ;( ;( ;(

dagma 25.09.2006 15:55

Cytat:

Napisał Paula098

hej!! ja jestem nowa i nie wiem z jaka plyta mam grac w the sims2: wlasny biznes odp !!!

tamiza93 28.09.2006 17:38

chyba z plyta od WB...

Simsowa_Klaudia 30.09.2006 17:58

Ile kosztuje ta gra?

Mam plan kupić grę The Sims 2 Własny Biznes. Chcę dowiedzieć, ile kosztuje.

pocia 01.10.2006 15:44

Cytat:

Napisał Simsowa_Klaudia
Mam plan kupić grę The Sims 2 Własny Biznes. Chcę dowiedzieć, ile kosztuje.

okolo 70-80zl w empiku.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:14.