![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Bo ten kod trzeba wpisać w otoczeniu. Lub go wpisać i wyjść do otoczenia i wejść ponownie na parcelę :)
|
dokładnie, a jak go wpiszesz w trybie tworzenia sima, wciśniesz następnie N+Shitf, to powinnaś mieć do wyboru także ubrania, które normalnie sim zakładałby do pracy.
|
A ja mam takie pytanienieraz widziałam jak tworzy sie takie realistyczne simki jak lalki barbie ładne włosy twarz ubrania a ja posiadam the sims 2 podstawe i zwierzaki bardzo bym prosila zebyscie mi powiedzieli w jakich dodatkach to jest mozliwe
|
jakie wymiary powinien mieć obrazek, aby można go było namalować na sztaludze za pomocą opcji "maluj własny obraz", tak aby zajął całe płótno?
|
600 x 450 pikseli ot co...
Bo gdzie umieścić pliki to wiesz? Ale może się różnić, a możesz sama dostosować poprzez rozciągnięcie, przycięcie itp... |
dzięki :*
właśnie to mi było potrzebne, resztę już wiem :). |
Cytat:
Powodzenia!:) |
posty połączone
W simsach 2 zwierzaki jest winda ale nieumiem jej dac do domu niewiem czemu ani nawet auta z wyposarzeń niemoge wziasc? co mam zrobic??
Kupiłam psowi obroze jak moge mu ja założyc?? Bo przyjeżdzajac z miasta kupiwszy obroze i przyciskajac na psa nie ma opcji " załóż obroże" :( |
Odp: posty połączone
Cytat:
Po 2. Kliknij na lustro i tam jest taka opcja jak - zmień wygląd zwierzaka o imieniu ... Czy jakoś tak bo dawno nie grałam. |
jeżeli skończyliście to ja teraz mam pytanie jak się wkleja zdiencia domów na forum
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58. |