TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

Björk 05.10.2008 16:19

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

Bo ten kod trzeba wpisać w otoczeniu. Lub go wpisać i wyjść do otoczenia i wejść ponownie na parcelę :)

psychickid 06.10.2008 20:19

dokładnie, a jak go wpiszesz w trybie tworzenia sima, wciśniesz następnie N+Shitf, to powinnaś mieć do wyboru także ubrania, które normalnie sim zakładałby do pracy.

sieps75 07.10.2008 15:29

A ja mam takie pytanienieraz widziałam jak tworzy sie takie realistyczne simki jak lalki barbie ładne włosy twarz ubrania a ja posiadam the sims 2 podstawe i zwierzaki bardzo bym prosila zebyscie mi powiedzieli w jakich dodatkach to jest mozliwe

Rocket 11.10.2008 19:00

jakie wymiary powinien mieć obrazek, aby można go było namalować na sztaludze za pomocą opcji "maluj własny obraz", tak aby zajął całe płótno?

Björk 11.10.2008 19:13

600 x 450 pikseli ot co...
Bo gdzie umieścić pliki to wiesz?
Ale może się różnić, a możesz sama dostosować poprzez rozciągnięcie, przycięcie itp...

Rocket 11.10.2008 19:34

dzięki :*
właśnie to mi było potrzebne, resztę już wiem :).

Luthiee 13.10.2008 17:20

Cytat:

Napisał sieps75 (Post 872715)
A ja mam takie pytanienieraz widziałam jak tworzy sie takie realistyczne simki jak lalki barbie ładne włosy twarz ubrania a ja posiadam the sims 2 podstawe i zwierzaki bardzo bym prosila zebyscie mi powiedzieli w jakich dodatkach to jest mozliwe

Ściągaj skiny, fryzury, oczy, makijaż i ubrania z neta.;) Poradniki jak ściągnąć i zainstalować dodatki z neta są na tym forum. Jeśli nie znajdziesz, poszukaj na innych forach. Stronki też są. Możesz też skorzystać z wyszukiwarki.:)

Powodzenia!:)

Madzisa 18.10.2008 16:56

posty połączone

W simsach 2 zwierzaki jest winda ale nieumiem jej dac do domu niewiem czemu ani nawet auta z wyposarzeń niemoge wziasc? co mam zrobic??

Kupiłam psowi obroze jak moge mu ja założyc?? Bo przyjeżdzajac z miasta kupiwszy obroze i przyciskajac na psa nie ma opcji " załóż obroże" :(

FakeYourDeath 18.10.2008 17:42

Odp: posty połączone

Cytat:

Napisał Madzisa (Post 879656)
W simsach 2 zwierzaki jest winda ale nieumiem jej
Kupiłam psowi obroze jak moge mu ja założyc?? Bo przyjeżdzajac z miasta kupiwszy obroze i przyciskajac na psa nie ma opcji " załóż obroże" :(

Po 1. PSU nie PSOWI
Po 2. Kliknij na lustro i tam jest taka opcja jak - zmień wygląd zwierzaka o imieniu ...
Czy jakoś tak bo dawno nie grałam.

kara99 18.10.2008 18:15

jeżeli skończyliście to ja teraz mam pytanie jak się wkleja zdiencia domów na forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58.