![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
Bardzo, ale to bardzo dziękuję założycielowi tego tematu. Nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła?!
Ale mam jedno pytanko. Mam tylko dodatek Czas Wolny, to czy mogę ściągać wszystkie ubrania z tej strony:http://www.lianasims2.net/? Za odpowiedź, serdecznie dziękuję =) |
Z tego co wiem, to na tej stronie ubrania nie są robione na podstawie meshy maxisa, więc pewnie tak.
|
Ja mam problem z CEP'em.Szukałam go i w końcu znalazłam ale się okazało że nnie istnieje strona z nim i że nie mozna go pobrać.Co mam zrobić żeby dodatki działały?
|
Mam pytanie. Chcę ściągnąć fryzury z tej strony: http://www.xmsims.com/sims2/ehtm/hair/hair01.htm Skins>Hair>Female Hair. Potrzebuję do nich mesha, bo gdy je wgrywam nie pojawiają się w grze. Skąd mam je wziąć? Czy będę mogła mieć te fryzury? Co mogę zrobić? Chcę podkreślić, że chcę te fryzury z kategorii Skins, a nie z Simmer Valley. Pomocy :(
|
Pomocy proszę!
Przejrzałam strony prawie wszystkie z tego tematu i nie widzę nic związanego z tym o co mi chodzi. Nie dokończę poszukiwać bo zaraz padnę <śpi>. A więc mam taki problem iż , jakiś rok temu miałam jescze windows xp i dodatki normalnie wrzucałam do folderu dowloads. Niestety rodzice zakupili nowy komputer z systemem Vista . I moje pytanie polega na : - Gdzie mam wrzucać dodatki ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!??!?! ( Vista jest porąbana xD) Wrzucałam i tworzyłam foldery ale moja praca na nic haha . Pomóżcie kochani proszę . . . |
Cytat:
Cytat:
|
Jeśli to jeszcze aktualne - delicious9,jesli to wina braku mesha to jak klikniesz na ten obrazek ściągnie się. I tak z każdą fryzurą na xmsims.
|
ej, a ja nie mam folderu TSData czy jak to tam idzie. czy moge stworzyć takowy folder, aby wrzucać tam schodki?
z góry dziekuje za pomoc =* |
skoro można sobie stworzyć download i savedsim, to i ten pewnie też można 'ręcznie' ;)
|
Cytat:
dzięki za chęci edit: czy tę formułkę: #ASC_CoveCream_Steps modularStairs 2040 objectID landing 0x00566810 objectID placeholder 0x0056680F objectID step 0x00566811 objectID topStep 0x0056680E objectID bottomStep 0x0056680C catalogTextIndex 1 mogę wklejać do każdego tekstu potrzebnego do instalacji schodów? |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41. |