TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Cztery Pory Roku - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35618)

Połówka 08.08.2008 11:38

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Ale sobie wyobraźcie!!
Skoro teraz w The sims 2 są super dodatki to jakie będą w Ts3 0_o ^^ ?!
Ale trochę to potrwa...
Zanim wyjdzie trójka (wiosna 2009) trochę czasu minie...
No i sie poczeka na dodatki ;)

brzos 08.08.2008 19:02

Tincia, co to ma wspólnego z tym działem? Przypuszczam, że to była drobna pomyłka ;)

Sunshine__ 09.08.2008 21:23

Jak szybko i prosto wgrać meble z Netu??? Bardzo proszę o odpowiedź!!!

stotka 09.08.2008 21:26

wypakowac, skopiowac, wkleic.
ew. jesli sa w postaci .Sims2Pack to kliknac dwa razy, nastepnie "instaluj", "ok" i gotowe.

OlaBernacik 10.08.2008 11:38

Cytat:

Napisał Klaudia11 (Post 838592)
gdzie można zdobyć lalke voodo

Hejka Klaudia! Witam na forum!

Kliknij na ziemię i wybierz "Kop w poszukiwaniu skarbów"
Po paru próbach twój sim znajdzie tajną mapę chyba do "Wioski takemizu"
Gdy pojedzie tam na wakacje to kliknij na sima i wybierz chyba "Idż na parcele publiczną" i wybierz " ? Tajemnicza chatka"
Gdy będziesz na miejscu kliknij na wiedżmę "Zaproponuj pomoc" i napraw wszystkie rzeczy w jej domu , posprzątaj bałagan , a wzamian dostaniesz Laleczkę voodo owdzięcznym imieniu Pan Wielgachny.
Używamy laleczki, klikając na ofiarę,a potem wybierając czynnośc. Np. nawodnic , czyli sprawic by musiała iśc natychmiast do toalety.

Ps.Nie zadużo ^^ ?

stotka 10.08.2008 11:51

OlaBernacik, ona o lalke pytala w temacie o CPR, wiec nie sadze, by majac CPR dalo sie szukac mapy...
btw. to nie mapa do wioski takemizu, wiec zanim cos poradzisz, to sprawdz tego autentycznosc, zamiast wprowadzac ludzi w blad.

Wickoo 10.08.2008 12:37

Cytat:

Napisał stotka (Post 840224)
wypakowac, skopiowac, wkleic.
ew. jesli sa w postaci .package to kliknac dwa razy, nastepnie "instaluj", "ok" i gotowe.

Co ty wygadujesz :rolleyes:
"zanim cos poradzisz, to sprawdz tego autentycznosc, zamiast wprowadzac ludzi w blad."

Zazwyczaj ściągane obiekty to .rar lub .zip, w takim przypadku rozpakowywujesz je (WinRARem chociażby), w środku będą .Sims2Pack lub .package.

.package przeklejasz do Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads, a .Sims2Pack uruchamiasz i instalujesz.

Na forum jest poradnik na ten temat.

stotka 10.08.2008 12:39

o kurde, faktycznie... przepraszam. pomylilo mi sie .package z .Sims2Pack, wyedytuje poprzedniego posta, zeby nie wprowadzac ludzi w blad.
dziekuje za zwrócenie mi uwagi :)

OlaBernacik 17.08.2008 19:01

Klaudia11 tO MOJA PRZYJACIÓŁKA !

Cytat:

Napisał stotka (Post 840469)
OlaBernacik, ona o lalke pytala w temacie o CPR, wiec nie sadze, by majac CPR dalo sie szukac mapy...
btw. to nie mapa do wioski takemizu, wiec zanim cos poradzisz, to sprawdz tego autentycznosc, zamiast wprowadzac ludzi w blad.

Po 1 to moja przyjaciółka tzn. Razem chodzimy do szkoły , pożyczamy sobie płyty , więc ona ma te same płyty co ja :-P

A po 2 wiem o tym , że zły dział , ale ona od tak niedawna jest zarejestrowana , że nie wiedziała , otym , więc jej powiedziałam

I po 3 może i nie Takemizu , ale ona i tak rozumie ,

anuss3211 18.08.2008 21:07

Odp: Klaudia11 tO MOJA PRZYJACIÓŁKA !

zamierzam kupić 4 pory roku. mam pytanie. podobno jest tam studnia życzeń. spełnia ona życzenia? czy jest dla ozdoby? jak tak to niby jakie życzenia.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:31.