![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Również w imieniu forum serdecznie Cię witamy:). Niestety w hotelu ta opcja jest niedostępna jedyne co możesz zrobić to zapukać do pokoju, ale gdy słabo znasz sima zamieszkującego go to Cię nie wpuści. Simów poznajesz z własnej woli chcesz, albo nie chcesz. Mam nadzieję, że pomogłem. :):):):):)
|
Nie na wakacjach niestety się nie da urodzić dziecka.
|
Nie da się urodzić dziecka i ważna informacja brzuch na wakacjach nie rośnie czyli jak wyjeżdżasz z brzuchem to on podczas podróży nie rośnie, ale na wakacjach w ciąże można zajść.
|
A jak można zatrudnić w hotelu:
masażystę i tego co stoi przy ladzie hotelowej? |
Musisz po prostu, gdy budujesz hotel kupić stół do masażu i recepcję.
Postacie same się zjawią w trybie gry. |
Aha, dzięki, mam zamiar wybudować hotel i no potrzebuję takiego czegoś :D
|
1. Po co jest ta pani/pan przy recepcji(taka jakby sprzątaczka,nie portier)
2.Mam już mapę do tajemniczej parceli, co dalej robic? 3.Kto to ten SZkarlatan czy jakos tak :/ ? z góry dziękuje za odpowiedź! |
1.Sprząta twój pokój w hotelu
2. Idziesz/zamawiasz taksówkę w jakimś terenie wakacyjnym, szukasz parceli z "?" to jest tajemna parcela 3. Złodziej, lepiej nie rób żadnych interakcji z nim Proszę bardzo! |
Dodaje ze z Nikczemnym Szarlatanem nie mozna robic zadnych interacji ALE:
1) Kiedy Cie okradnie mozesz sie z nim pobic -> Bójka na piesci! :D 2) Jesli zobaczysz ze kogos okradnie, na telefonie pojawia sie opcja: -> Zglos nieuczciwa gre i policja mówi ze ustawi blokady zeby go zlapac, ale... a) Tego nie robia LUB b) Ciagle przybywa nowych... 3) Da sie skreslic interakcje 'Wita mnie' - taka pojawia sie kiedy chce Cie okrasc. 4) I ostatni fakt - w zaleznosci gdzie jestes NS ma rózne ciuchy! :D Mam nadzieje ze jeszcze troche wiecej pomoglo ;) |
Zazwyczaj pojawia się na Parcelach z jedzeniem....restauracje itp. a na wakacjach najcześciej jest w górach
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26. |