TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Zero 23.08.2008 16:38

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

To się dobrze składa, bo 26 jadę do Wawy, to do Empiku też się wstąpi =).

STAR 23.08.2008 16:47

fajnie macie , u mnie narazie w portfelu pustka . ; D

a Miley - dziecko się za mocno podnieciło , haha !

Hermione 23.08.2008 17:12

Ja tez kupie tak szybko,jak sie da!

Tonks 23.08.2008 17:45

Mam pieniądze odłożone od dawna, zważając na fakt, iż będzie to już ostatni dodatek. 26 sierpnia, 17:00, heh, historyczna data jak dla mnie.

Alicja008 24.08.2008 16:24

Ja dzwoniłąm właśnie do BOK w empiku i powiedzieli mi, że 26 będzie u nich można było kupić OŻ. Bardzo się ciesze! super gdyby tak było x:DD

magda1984 24.08.2008 20:18

Tez nie moge sie doczekac bo bedzie sporo fajnych opcji,jak np "popros sasiada o opieke nad dziecmi" :)

ale najgorsze jest to ze w mieszkaniu jak sie bedzie chcialo zwierzaka to mozna tylko jakiegos glupiego psa,i to ciagle w kojcu,wogole nie bedzie chodzil po mieszkaniu i nie bedzie tych potrzeb..to tak jakby miec swinke w klatce...to zepsuli..bo fajniej byloby gdyby byl normalny pies z ktorym trzeba chodzic na spacery zeby mieszkania nie zalatwil :)

no coz...wielka szkoda...wielki minus mieszkan..

STAR 24.08.2008 20:24

To co pies będzie cały czas leżał ? I nawet nie będzie się załatwiał ? Bez sensu ...

agnieszka130187 24.08.2008 20:31

Cytat:

Napisał magda1984 (Post 851637)
Tez nie moge sie doczekac bo bedzie sporo fajnych opcji,jak np "popros sasiada o opieke nad dziecmi" :)

ale najgorsze jest to ze w mieszkaniu jak sie bedzie chcialo zwierzaka to mozna tylko jakiegos glupiego psa,i to ciagle w kojcu,wogole nie bedzie chodzil po mieszkaniu i nie bedzie tych potrzeb..to tak jakby miec swinke w klatce...to zepsuli..bo fajniej byloby gdyby byl normalny pies z ktorym trzeba chodzic na spacery zeby mieszkania nie zalatwil :)

no coz...wielka szkoda...wielki minus mieszkan..

Skąd masz takie informacje,że pies będzie siedział cały czas w kojcu, a kot ??? Jeżeli naprawdę tak będzie to wielki minus dla EA, bardzo duży.....

cassant 24.08.2008 20:34

też pierwszy raz słyszę o tym psie. :o
jeśli tak będzie no to lipa...

STAR 24.08.2008 20:38

Po co wogóle ten dodatek Zwierzaki ? Nie dość żę jest przez internautów uważany za jeden z najgorszych dodatków ( zresztą też to potwierdzam ) to jeszcze ma nie być użyteczny do dotatku OŻ ?

Skąd masz wogóle takie informacje ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:56.