![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
A co musiałabym dokupić?żeby chodziło?
|
Pani Marto, po pierwsze prosiłbym o nie pisania posta pod postem.
Dokupić ? Kupić nowy laptop jak już :) |
Dlaczego nowy laptop, ten dostałam na gwiazdkę, przepraszam ale ja się w ogóle nie znam na komputerach dlatego pytam. Może wystarczy jakąś kartę graficzną lepszą albo więcej pamięci, naprawdę nic nie można poradzić?:(
|
Czy można jeszcze coś sprawdzić nie rozkręcając komputera i nie grzebiąc w jego zawartości?
Komputer jest na gwarancji i nie wolno mi go rozkręcać. |
martap:
Trudno jednoznacznie stwierdzić. Do mocnych on nie należy. Problem leży głównie w zintegrowanej grafice, ale szczerze powiedziawszy nie wiem, "wątpię" by było możliwość jej zmienienia. Ale być może gra będzie działać. Dobrze byłoby gdybyś mogła od kogoś grę pożyczyć i przetestować, przed ewentualnym zakupem. alicja271998 Możesz jeszcze pokombinować z sterownikami do karty graficznej. http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl Wybierz: Typ produktu: geforce Seria produktu: geforce 210 series Rodzina produktu Geforce gt210 System i pobierz :) Przed zainstalowaniem nowego sterownika musisz usunąć stary. Wchodzisz w narzędzie deinstalacji programów i znajdujesz i usuwasz Nvidia display. Restart kompa, instalujesz nowy sterownik, restart kompa i być może problem rozwiązany. Dobrze byłoby też zaktualizować Dricetx. |
Cytat:
|
Serdecznie dziękuje za pomoc, jeżeli poroblem mimo to pozostanie to trudno jakoś sobie poradze. Jeszcze raz serdecznie dziękuje.
|
No i klapa nie mam od kogo pożyczyć gry, wszyscy mają na XP lub na Vistę :(
|
A co to znaczy:
"wszyscy mają na XP lub na Vistę" bo nie rozumiem :) |
To znaczy,że od znajomych którzy maja tę grę nie mogę pożyczyć bo ja mam Windowsa 7 i ta gra nie będzie mi działać bo jest na Windows XP lub na Vistę. Byłam w sklepie oglądałam te gry i na W7 jest trochę droższa. W ciemno nie kupię bo kosztuje około 149 zł. Szkoda :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:55. |