![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Wyskoczył mi komunikat "mistycznego głazu potrzebny jest magiczny obiekt z chin". A gdzie mogę znaleźć magiczny obiekt?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Legalnie, to musisz w Chinach przejść misję "Topór Pangu". Nielegalnie musisz skorzystać z kody "buydebug" (najpierw wklepujesz "testingcheatsenabled true", później "buydebug", inaczej nie da rady) i znaleźć w katalogu przedmiotów podzielonych wg funkcji (powierzchnie, komfort, elektronika - tzn. po prostu tryb kupowania) w kategorii "?" topór, powiesić go na ścianie i zdjąć go łapkami Sima. |
Wiecie co, ten błąd gry jak po wakacjach wracali simowie odmłodzeni to prawdopodobnie był spowodowany tym, że na wakacjach używaliśmy opcji "zmień wygląd" na lustrze i "zaprojektuj strój" na szafie bo to te dwie interakcje powodowały ten błąd, zauważyłem to, jak w domu kazałem simom się przebierać i zmieniałem im fryzury i faktycznie, jak nie zmieniałem na wakacjach to wracali w tym samym wieku, dla tego u niektórych ten błąd występował u innych nie bo niektórzy musieli używać zmiany wyglądu. Ale jeśli ktoś już zaktualizował grę najnowszym patchem, problemu nie będzie bo on to naprawia. Ameryki nie odkryłem niestety :D
|
Mam pytanko czy mozna jakims kodem miec odrazu w pelni te wizy czy trzeba robic te zdania?!
|
Raczej nie ma takiego kodu.
|
do HNL - dziękuję - pomogło :)
|
Cytat:
|
Odp: The Sims 3 Wymarzone Podróże: Pytania i Odpowiedzi
Cytat: